Slik feilsøker det elektriske systemet i en Nissan Altima

Hvis bilen starter, men vinduene ikke gå opp og ned, gjør blinklys ikke fungerer eller vindusviskerne ikke tørke, kan du ha en elektrisk problem med bilen. Prøv å feilsøke motordeler i en Nissan Altima før du kontakter en mekaniker til å spare penger. Instruksjoner
en

Bruk en multi-meter eller voltmeter for å sikre at det ikke er noen ødelagte ledninger eller kretser i systemet. Sjekk om dine releer er brent ut og sørge for at ledningene går inn pluggen
2

Se etter den enkleste løsningen først;. Som en blåst sikring. Se om din sikring må skiftes ut. Du må kanskje endre mer enn en sikring så bruk sikringen diagrammet i brukerhåndboken for å finne ut hvilken sikring som kan være årsaken din spesielle elektriske problem.
3

Prøv sikringen for blinklys . Du må kanskje skifte sikring eller erstatte stikkontakten. Gjør det samme for varsellyset sikringer. Sjekk vinduspusser releet hvis viskerne ikke vil slå seg på, hvis de forsinke eller hvis viskerne slår seg ikke av.
4

Finn ut om det er noen løse ledninger hvis du har mistanke om et elektrisk problem . Ledningene kan løsne eller brekke. Kontroller at alle ledninger er koblet riktig og koblet til de riktige områdene.
5

Kontroller motoren, hvis motoren tjenesten lyset kommer på. Du kan ha et reelt problem med en bil komponent og ikke et elektrisk problem som først mistenkt.
6

Test din batteri og dynamo for å finne ut om den elektriske problemet stammer fra disse områdene. Batteriet kan ikke lades riktig når bilen starter. Når du har utelukket et batteri problem, sjekk din starter å se om det må skiftes ut.
7

Inspiser baklykter og signal pærer for å se om noe er ødelagt på dem. Du må kanskje bytte ut hele stykket. Sjekk også dine kontakter for å sørge for at plugger er stramt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63842.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer