Tegn og symptomer på en Defekt Air Flow Meter

En luft flow meter er en sensor som måler mengden av luft som strømmer inn i bilens motor. Alternativt kalles en luftmassemåler, er disse meter finnes i alle typer kjøretøy som har en motor, fra biler til fly. Ved hjelp av målingen fra luftstrømmen meter, bestemmer bilens datamaskin om riktig mengde drivstoff som skal legges for å åpne gassen er til stede. I avanserte, dyrere modeller av biler og i fly, og den bruker denne leser ved å gjøre forhåndsinnstilte beregninger fra minnet. Oppdager en feil air flow meter er litt kinkig som måleren kan til tider rapporterer at flyten er riktig når det faktisk ikke er det. Drop i Power

En dråpe i strømkabelen er det viktigste tegn på en feil air flow meter. Hvis luftstrømmen meter er ute av stand til å få en nøyaktig avlesning av strøm som kreves for å holde bilen på riktig temperatur, kan luftstrømmen meter rapportere unøyaktige målinger. Dette fører til feil mengde luft eller drivstoff blir lagt for gassen, noe som resulterer i en nedgang i kraft.
Dashboard Indikator

Når en luftstrøm meter blir helt frakoblet fra gassen, de fleste biler har indikatoren for dette på dashbordet. Hvis lampen lyser på bilen din, er dette et klart og enkelt symptom at luftstrømmen måleren ikke fungerer som den skal og må repareres eller koblet på igjen.
Tomgang Test

Ved tomgang, bør kjøretøyet viser en stabil effekt på luften strømningsmåler ifølge angi nivåer basert på kjøretøyet. Disse nivåene er funnet i bilen manualen. Hvis luftstrømmen måleren viser en meget stor eller plutselig pigg eller slippe på tomgang, er dette et tegn på det er noe galt med måleren siden normalt endringen vil være små.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63682.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer