Honda Civic startproblemer

Starte problemer i Honda Civic kan være frustrerende å diagnostisere. Når motoren startes, starteren, tenningssystem, drivstoffsystem og motorstyring datamaskin må alle arbeide i harmoni for motoren til brann. En feil i enda en av de mindre komponenter i en av disse systemene kan la deg strandet. Starter slår ikke motoren når nøkkelen vris
p Hvis starteren ikke slår over når du vrir om nøkkelen, begynne med å undersøke sammenhenger mellom de positive og de negative batteripolene og batteriet terminaler. Over tid korrosjon kan utvikle seg mellom kabelendene og batteriet terminal. Dersom en slik er til stede, må det rengjøres med en børste batteri. Også stramme festeskruene som fester kablene til batteripolene. Prøv å slå på frontlyktene. Hvis de synes svakere enn normal batteriet må lades.
Motoren dreier sakte

I tillegg til å sjekke batteripolene og frontlys lysstyrke som beskrevet ovenfor, undersøke den negative batterikabelen tilknytning til bilens kroppen. Hvis bolten er løs, stram det, og hvis det er korrosjon, rengjøre den med en stålbørste. Sjekk også at de elektriske ledningene som er koblet til starteren er forsvarlig festet. Hvis ingen av de ovennevnte løser problemet ved å fjerne starteren og ta det med til en auto deler butikken for å bli testet. Bytt om nødvendig.
Starter Motor Roterer Men slår seg ikke om motor

Slå på frontlyktene og se etter et dødt batteri. Begynn med å lage den at boltene som fester starteren til motorblokken er stramt. Hvis det ikke er problemet, løft av startmotoren og undersøke tenner på både starteren gir og flex plate. Hvis noen er chipped eller mangler, må starteren og /eller flexplate bli erstattet.
Engine Roterer men vil ikke starte

Begynn med å sjekke for å sørge for at det er drivstoff på tanken. Dersom bensinmåleren eller senderenheten er feil, kan det virke som det er gass i tanken når den er helt tom. Fjern tennpluggene (koble bare en plugg ledning om gangen for å unngå blanding med avfyring rekkefølge) og sjekk for å se om pluggene er dårlige eller skadet. Kontroller tennpluggen gap med et gap måle.
Motoren tenner, men ikke kjører
p Hvis motoren tenner, men vil ikke kjøre, kan det være et resultat av vakuum lekkasjer ved inntak manifold. Stram boltene som forbinder forgasseren eller spjeldhus til inntak manifold og boltene som kobler inntak manifold til motoren. På motorer med forgassere kan du teste om det kommer bensin til forgasseren ved å koble fra drivstoffslangen på forgasseren og plassere det inn i en bensinkanne. Har noen sveiv motoren mens du ser for å se om drivstoffet kommer ut av linjen. Drivstoff linjer på drivstoff injiseres kjøretøy operere under intenst press. Fuel press tester på drivstoff injiseres kjøretøy er best overlatt til profesjonelle mekanikere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64148.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer