Hva er årsakene til Servostyring Overløp?

De fleste biler produseres i dag har servostyring. Servostyring væske er nødvendig for å sikre at dette viktige systemet går greit. Fluidet gjør dette ved å smøre komponentene i systemet. Når servostyring væske tanken er full, er væsken suges inn i systemet ved en servostyring pumpe. Noen ganger, men denne væsken kan renne over. Dette er et alvorlig problem som kan være forårsaket av flere ulike faktorer. Overfylling

overfylling er den mest åpenbare årsaken til overfylte servostyring væske. Uten å være i stand til å se inn i tanken, er det enkelt å helle for mye væske i. Hvis dette skjer, kan væsken renne ut av toppen av tanken. Dette kan føre til skade på både servostyringen samt andre komponenter i bilen.
Trapped Air

Overfylte servostyring væske kan være forårsaket av luft fanget i servostyringen. Når luft blir fanget i systemet, dannes bobler. Som bobler form, presse de mot væske. Ved nok luft er fanget i systemet, kan styringen væske bli presset ut. Dette ville kreve en fullstendig tømming av servostyring væske.
Tank Pressure

Servo overløp kan også resultere når trykket i tanken er for høy. Dette er ofte et resultat av en defekt servopumpe. Pumpen drives av et belte og remskive koplet til motoren. Innsiden av dette er små finnene som spinner inni. Ettersom disse finnene spin, trekker de væske inn i servostyringen. Pumpen inneholder en innretning som regulerer trykket i fluidet når det strømmer inn i systemet. Hvis pumpen feil og press klatrer for høyt, dette kan lett fortone seg som en overstrømmende servostyring væske tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63664.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer