Slik utfører du en Compression Test på motor i en VW Jetta

En kompresjon test er et nyttig verktøy som brukes til å diagnostisere motor problemer i en VW Jetta. Det er lett å utføre og krever ikke rive fra hverandre motoren for å se hva som ikke fungerer som den skal på innsiden av det. Noen vanlige problemer avslørt av denne enkle testen inkluderer slitte ventiler, stempelringer og sylindervegger. Du trenger
Compression tester
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

Varm opp motoren i VW Jetta siden en kompresjon test kjørte på en kald Motoren vil ikke være nøyaktig. Pass på at batteriet i bilen er i god stand siden den må spinne motoren flere ganger
2

Slå av bilen og fjerne alle de tennplugger fra motoren;. Antall varierer avhengig av motorstørrelse. Nå starteren kan spinne motoren fritt. Deaktiver tenningssystemet å unngå elektrisk støt under komprimering test.
3

Plasser kompresjon tester inn i en av tennplugg hullene og skru starteren å rotere motoren. Dette bygger kompresjon i at sylinderen. Ta opp den resulterende komprimering nummer for sammenligning senere. Gjenta denne prosessen for hver av sylindrene, holde en oversikt over alle komprimering tall.
4

Sjekk å se om komprimering tallene faller innenfor 15 PSI av produsenten spesifikasjoner for VW Jetta. Hvis bilen inneholder en femsylindret motor, er et ideelt lesing 9.5:1. I modeller med en firesylindret motor, varierer den anbefalte komprimering av motoren. Hvis bilen inneholder en 2.0l motor, er forholdet 10.3:1, men hvis den har en 1.9L motor, er forholdet 18.5:1 i stedet.
5

sammenligne dine tall til hverandre så vel . Hvert tall skal falle innenfor 10 PSI til de andre. Hvis en sylinder viser et lavt resultat, legg en liten mengde motorolje til at sylinderen og utføre kompresjon test igjen. Hvis komprimering antallet øker, slitte sylindervegger eller stempelringer er problemet. Hvis nummeret ikke endrer seg, har motoren slitt ventiler eller ventilseter i stedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63776.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer