Hvordan vet jeg om en Timing beltestrammer Bad

Tidspunktet beltestrammeren er en del av forbrenningsmotor av et kjøretøy, og det er ansvarlig for å holde Registerreim beveger seg i en konsekvent tempo. De gir og kjede systemer som kobler Registerreim til veivakselen eller kamaksel vil ikke fungere skikkelig hvis strammeren er slitt, sprukket eller revet. Siden timing belte og strammer er vanskelig å inspisere uten å fjerne dem helt, må du lytte etter bestemte lyder for å finne ut om det er et problem med timing beltestrammeren. Instruksjoner
en

Lytt etter en raslende lyd. En raslende lyd når du starter eller akselerere kan være en indikasjon på at det er for mye press på strammer skivene, eller at den er sprukket.
2

Lytt for raske endringer i rpm når du akselererer ved lav hastigheter. Hvis strammeren ikke fungerer som den skal, kan det være svært vanskelig for bilen for å plukke opp fart jevnt.
3

Kontroller for oljelekkasjer. Hvis du merker tegn på oljelekkasjer i motoren rundt kamaksel eller veivaksel, kan strammeren bli sprukket og lekker fett inn i motoren.
4

Hør for en inkonsekvent summing. Intermitterende humming kan være et tegn på at de strammer lagrene er slitt eller revet.
5

Lytt etter knirkende eller skrikende når du skifter gir. En strammer som er under for mye press vil begynne å skrik eller tyster når giring, og dette kan være en indikasjon på at strammeren er utslitt og må skiftes

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63896.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer