Tegn på en Blown toppakning

The toppakning på en bil utfører to viktige funksjoner. Det første inneholder den forbrenningsmotor-prosessen, for det annet, skiller den kjølevæsken fra oljen etter hvert som de arbeider seg uavhengig fra motorblokken til bilens topplokk. Hodet pakning er plassert mellom en bilmotor blokk og dens topplokk, noe som gjør det vanskelig å få tilgang til, og dette er grunnen til at erstatte en kan være så kostbare. Det er mange ulike tegn som tyder på en blåst toppakning, holde dem i tankene og handler på dem raskt er den beste måten å forhindre større motor skade på bilen din. Bobler i radiatoren
p Hvis du mistenker at bilen har en blåst toppakning, sjekke sin radiator er en måte å bekrefte det. Når bilens toppakning har en lekkasje, kan luftbobler reise inn i radiatoren. For å sjekke dette, fjerne bilens radiator cap. Etter å la motoren varmes opp, rev det et par ganger, hvis bobler dukke opp fra radiatoren, har du sannsynligvis en blåst toppakning
Eksos Symptomer

Bevis. av en blåst toppakning kan presentere seg på tre forskjellige måter via bilens eksosanlegg. Uvanlig hvit røyk som kommer ut fra eksosrøret. Vann kan sees drypper fra et kjøretøys eksosrør når det er et blåst toppakning. Endelig kan en bilens eksos har en uvanlig søt lukt når det er et problem med sin toppakning.
Olje Symptomer

En bil olje kan bidra til å diagnostisere en blåst toppakning. Olje blir forurenset når en toppakning har en lekkasje eller andre problemer. Når oljen blir forurenset, vil en melkeaktig jakt ring vises rundt oljelokket. Denne ringen oppstår når kjølevæsken blandes med motorolje.
Motor Symptomer

En langsom, treg eller ikke svarer motoren er et annet tegn på en blåst toppakning. Dette skjer på grunn av den kompresjon som inntreffer når en leder pakning har en lekkasje, rive eller et annet problem. Et kjøretøy er mye større sannsynlighet for å bli overopphetet under disse forholdene også.
Spark Plug Symptomer

For kjøretøy som bruker grønn kjølevæske, plugger gnist kan gi et annet symptom på en blåst toppakning. I dette tilfellet kan pluggene ha en grønn farge rundt dem. I svært alvorlige tilfeller kan kjølevæske selv fyker ut av tennpluggen hull.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63999.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer