Slik feilsøker en Ford 351W

Bortsett fra 289 og 302, er 351 Windsor ganske muligens Fords mest populære small-block motor. Ikke tilfeldig, alle tre motorene bruker i hovedsak de samme komponentene, som de er fra samme motorfamilie. Mens Ford økte forskyvningen av 289-302 kubikk inches i 1968 Ford igjen endret størrelsen på motoren på 1969 for å opprette 351. Heldigvis, i motsetning til 351 Cleveland, feilsøking 351 Windsor er ganske enkelt på grunn av sin enkle design. Du trenger
Voltmeter
Wrench
Byglingskabel
Heavy skinn hanske
Timing lys
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk at bilen har drivstoff på tanken. Det er ofte de mest åpenbare problemene som er mest oversett.
2

Sjekk spenningen på motorens batteriet med et voltmeter. Batteriet skal ha mellom 12 og 15 volt når motoren er slått av.
3

Wiggle begge batteritilkoplingene for hånd for å sjekke om en løs batteri klemme. Trekk til klemmene med en skrutrekker, hvis det er nødvendig.
4

Fest en alligator klipp fra en enkelt genser kabel wire til en av de to store gjengestenger på startsolenoiden. Plasseringen av startsolenoiden varierer avhengig av året og bil. Det er vanligvis plassert på passasjersiden i motorrommet, ved siden av batteriet. Trykk på alligator klipp i motsatt ende av den samme genseren kabel ledningen til den andre store gjengestang på startsolenoiden. Hvis startmotoren snur, er startsolenoiden defekt og må skiftes ut. Hvis startmotoren ikke aktivere eller ikke slås motoren, skifte startmotoren.
5

Trekk coil ledningen på toppen av distributøren. Hold metall spissen av ledningen like over metall kontakt inne i innlegg på distributør cap, og bære en tung skinn hanske. Har en assistent sveiv motoren og observere om en gnist hopper mellom ledningen og cap. Hvis ingen gnist eksisterer, skifte tennspolen.
6

Trekk en enkelt tennplugg ledning på toppen av en tennplugg. Hold metallspissen av ledningen like over metall-kontakt på toppen av tennpluggen, iført en tung hanske skinn. Har en assistent sveiv motoren og observere om en gnist pumper mellom ledningen og tennpluggen. Hvis ingen gnist eksisterer, krever distributør tjenesten.
7

Kontroller motorens timing med en timing lys hvis motoren feiler. Hvor mange grader er avhengig av året motoren ble produsert, samt om motoren er en vanlig produksjon 351 eller en høy-ytelse 351, slik som de som er installert i Boss Mustangs.
8

Tøm forgasser av for mye bensin, hvis en sterk lukt av bensin utgår fra det. Kjent som "flooding", for mye gass kan injiseres inn i forgasseren hvis gasspedalen er gjentatte ganger trykket ned når motoren er slått av. Trykk på gasspedalen til gulvet, deretter sveiv motoren med tenningsnøkkelen til motoren starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63723.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer