Tegn og symptomer på Fuel Pump Svikt i en Chevy Silverado

Ingen ønsker å ha et problem med sin lastebil mens du kjører nedover veien. Dessverre, kan mekaniske deler mislykkes til enhver tid, forårsaker bekymring og bekymring. Hvis bensinpumpen fungerer som det skal, vil du aldri engang vet den er der. Lære det avslørende tegn på en forestående drivstoffpumpe svikt kan redde deg fra å bli strandet på siden av veien. Tap av strøm

Mens du trykker på gasspedalen fra en fullstendig stopp, vil lastebilen akselerere normalt da plutselig begynner å frese, og lastebilen vil ha problemer med akselererende. Da akselerasjon vil ta seg opp igjen, og bilen vil fortsette som om ingenting har skjedd. Den umiddelbare responsen fra en mekaniker kan være at oksygen sensor er dårlig, oftere enn ikke det er en forløper til en bensinpumpe svikt. Midlertidig, mens klatre en bakke eller på riksveg hastigheter, kan du oppleve et plutselig tap av makt og kontroll til å akselerere bilen. Dette kan resultere i trafikkulykker hvis på en travel motorvei eller på reise opp eller ned fjellterreng.
Engine Misses

Kjøring på motorvei med hastigheter på 45 til 65 mph anses optimal for motorer. Dersom du opplever plutselige misfires som gjør at lastebilen å hoppe eller rykk, kan dette være et symptom på bensinpumpen svikt.
Andre tegn

Overdreven klynking, mens motoren er i bruk, er et annet symptom på en sviktende drivstoffpumpen. Du kan også legge merke til at lastebilen nekter å starte i morgen, og bare gjør det etter gjentatte forsøk. En måte å teste drivstoffpumpen er å vri om nøkkelen bare en gang til tilbehøret modus på tenningen. På de fleste nyere Chevy Silverados vil du kunne høre en svak snu støy når bensinpumpen er engasjert i tilbehøret posisjon. (Du må kanskje noen til å snu lastebil på og stå utenfor å høre denne støyen). Dersom kjøretøyet er helt stille i motorrommet etter engasjere nøkkelen i tilbehøret posisjon, har en mekaniker sjekke det ut. Det kan være en tett drivstoff filter som begrenser flyten av drivstoff til pumpen. Når mekaniker fastslår at filteret er fint, og det er ingen elektrisk relé eller kontakt problemer, er neste skritt å teste og /eller utskifting av bensinpumpen. Skifte en mislykket drivstoffpumpe kan koste oppover på $ 400 til $ 500 hvis du ikke har en garanti på bilen. Det er gode råd å alltid service på Silverado regelmessig og har noen problemer sjekket ut proaktivt enn å vente til noe stort skjer. Forsøk aldri å diagnostisere eller reparere en mislykket drivstoffpumpe med mindre du har kunnskap, kompetanse og riktig verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63687.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer