Slik tester du Ignition Coil på en 1997 Nissan Maxima

The 1997 Nissan Maxima kom utstyrt med en standard 3,0-liters motor og en coil-on-plug tenningssystem. Hver sylinder har sin egen spole festet direkte til tennpluggen med en kort, plast-dekket plugg ledning. Prosedyren for testing av spolene på denne motor er den samme for alle seks spoler. Testing krever bruk av en digital volt /ohm meter, og denne måleren er tilgjengelig for kjøp på de fleste auto deler butikker. Du trenger
1/4-inch-drive socket satt
Digital volt /ohm meter
service manual
Vis flere instruksjoner
en

Fjern plast spolen omfatter på toppen av ventil-deksler, ved hjelp av en 10 mm pipe og pipenøkkel, for å få tilgang til spolene under. Koble fra den elektriske kontakten festet til hver spole. Fjern 10 mm bolt som sikrer spoler til ventilen dekselet ved hjelp av 10 mm-kontakten, pipenøkkel og utvidelse i 1/4-inch-drive socket sett. Trekk opp med en vridende bevegelse for å fjerne spolen fra motoren.
2

Fest testledningene av det digitale volt /ohm-meter til de to små stiftene i den elektriske kontakten av spolen. Vær nøye med å unngå at ledningene fra å berøre hverandre. Stille inn apparatet til ohm, og lese motstanden av de primære spiral viklingene. Sammenlign dette lesing med tabellen vist i service manualen. Hvis den primære viklingene er ute av det angitte området, må du bytte coil.
3

Fest en av testen fører til slutten av spolen som er normalt koblet til tennpluggen, og berører den andre fører til en av pinnene i det elektriske tilkoblingsorgan. Sammenligne motstanden vises på måleren skjerm med tabellen vist i service manualen. Hvis motstanden er utenfor det angitte området, må du bytte coil. Gjenta sekundær test på den andre pinnen i den elektriske kontakten.
4

Test de resterende spoler i Maxima på samme måte, og erstatte noen som ikke oppfyller spesifikasjonene i tjenesten manual.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63688.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer