Slik feilsøker 1994 Buick LeSabre Automobile Bremser

Hvis bremsene på din 1994 Buick LeSabre mislykkes, kan du ende opp i en alvorlig bilulykke. Det er viktig å ta hensyn til eventuelle problemer som du har med din LeSabre bremser. Det er noen vanlige problemer som kan oppstå med LeSabre bremsesystem. Før du bytter noe, feilsøke problemet først. Instruksjoner
en

Sjekk om tilbakemelding i rattet ved bremsing. Hvis rattet shimmies under bremsing, men ditt LeSabre er bremseskiver bli ujevn fra en utilbørlig sengetøy prosess. Dette er ikke uvanlig, men det betyr at du må bytte bremseklossene og rotorer.
2

Sjekk for overdreven bremsepedalen press. Hvis du må trykke hardere enn vanlig for å få LeSabre å stoppe, kan det hende at brems booster har mislyktes. Men brukte bremseslanger på 1994 LeSabre en rust inhibitor belegg fra fabrikken for å beskytte mot korrosjon. Denne fabrikken belegget har en tendens til å chip og flasse over tid, slik at bremseslanger kan faktisk være korrodert fra innsiden og ut, og det kan være en tresko i selve linjen, forårsaket av rust som har brutt løs. Bremsevæske holder på fuktighet fra atmosfæren som gjør sin vei inn i brake master sylinder og kan lett rust metall bremseslanger på LeSabre hvis fabrikken belegget er borte. Sjekk din LeSabre er bremseslanger for korrosjon.
3

Inspiser bremseskiver og bremseklosser. Hvis elektrodene har mindre enn 1/8 tomme av pad materialet venstre, erstatte dem. Hvis rotorene ser og føler scoret, erstatte dem.
4

Se etter en svampete bremsepedalen. Dette kan indikere luft i linjene. Luft i bremseslanger er normalt forårsaket av lave bremsevæske nivåer. Kontroller bremsevæske nivå. Din 1994 LeSabre bruker en integrert master sylinder og tanken som er montert på brannmuren på førersiden av motorrommet. Oljenivået skal være mellom øvre og nedre merkene på utsiden av tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63734.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer