Hva ville føre til en overføring for å gå ut?

En overføring er en viktig del av bilens mekaniske make-up. Ansvar for at kjøretøyet bevegelse, en sending, som består av en rekke beslektede deler og mekanismer, kan utvikle en rekke problemer som kan føre til at det å mislykkes og /eller slutter å fungere skikkelig. Lav Transmission Fluid Levels

optimal overføring væskenivåer er nødvendig for å maksimere overføring funksjon. Ekstremt lave overføring væske nivåer kan redusere væsken makt er nødvendig for å drive overføring drift, noe som kan føre til en overføring mislykkes eller gå ut.
Ødelagt girkasse Bands

Broken overføring band hindre engasjement og drift av overføringen utstyr settene og hindre normal overføring utstyr funksjon, som i alvorlige tilfeller kan føre til en ikke-operativt overføring.
ødelagt girkasse Gears

Transmission tannhjul i sjeldne tilfeller kan bryte, som hindrer normal overføring skiftende og forstyrrer normal rotasjon av overføring drivakselen, som kan hindre overføring funksjon og virkemåte.
Feil Torque Converter

En defekt momentomformer kan hindre overføring væske fra å være trykksatt og drevet gjennom bilens girkasse, en tilstand som kan hindre overføring drift og funksjon.
Ruptured Transmission Seals

Transmission selene holde overføring væske som finnes i en overføring. Sprukket eller defekte tetninger kan tillate overføring væske å lekke ut av en sending, noe som kan forårsake alvorlig overføring skade, som som kan føre til en overføring mislykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64073.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer