Slik feilsøker Air Conditioning i en Nissan Sentra

Du kan være i stand til å spare mye tid og penger ved å prøve å feilsøke problemer med bilen selv. Air condition problemer er ganske vanlig, og kan være forårsaket av en rekke ting. Du trenger
skrutrekker
Monkey wrench
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og la den gå i noen minutter for motoren for å varme opp .
2

Juster klima kontroller på dashbordet for å sikre at de er riktig fungerer. Hvis kontrollene synes å fungere, men har ingen effekt på lufttrykk eller temperatur så problemet er sannsynligvis en defekt sikring. Hvis du ikke kan høre den medfølgende blåser lyd når du justerer kontrollene så er det sannsynligvis en ødelagt viftemotor. Hvis de ikke fungerer som de skal i det hele tatt, så problemet er sannsynligvis i kontrollpanelet.
3

Finn sikringsboksen i en Nissan Sentra til venstre for rattstammen på førersiden side. Åpne førerdøren og lirke av sidepanelet. Det er et diagram på innsiden av dekselet til sikringsboksen som vil indikere hvilke sikringer kontrollere air condition.
4

Fjern en ødelagt viftemotor ved først å fjerne hanskerommet og deretter trim som omgir det . Fjern de tre boltene som holder viftemotoren på plass, og til slutt viftemotor.
5

Få til kontrollpanelet i en Nissan Sentra ved først å koble både negative og positive kabler til batteri enhet. Fjern instrumentpanelet ved å fjerne de to nederste panel skruer og nedre panel på hver førersiden og passasjersiden.
6

Skru ut de seks rattstammen skruene, dekselet og bytte portefølje, de to cluster lokk "A" skruer, klyngen lokket "A", de tre kombinerte meter skruene, og deretter koble det elektriske ledningsnettet kontakten og fjerner kombinasjon meter. Fjern askebeger neste. Fjern klyngen lokket "C" maske, skrue og klyngen lokket "C".
7

Ta av åtte lyd og air condition kontrollpanelet skruer, de elektriske kontaktene og deretter forsamlingen selv. Fjern overføring shifter trim. Fjern den bakre konsoll maske, de fire skruene og bak konsollen. Fjern de fire foran konsollen skruer og foran konsollen. Fjern fremre stake garnityr. Fjern den nedre dash side garnityr. Fjern instrumentpanelet maske. Fjern instrumentet muttere og bolter og endelig instrumentpanelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63820.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer