Slik feilsøker Air Conditioning i en Ford F-Series

Noen ganger problemer med air condition i en bil kan være en enkel løsning, selv for de av oss som ikke vet noe om biler. Før du foretar et kostbart og tidkrevende tur til forhandleren eller en mekaniker, gi feilsøke problemet et skudd. Ta noen enkle trinn for å prøve og finne problemet i din Ford F-serie lastebil. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

se om problemet er så enkelt som en sikring er gått. Dersom temperatur kontroller på dashbordet ser ut til å fungere riktig, men har ingen effekt på temperaturen, så dette er sannsynligvis problemet. Sikringsboksen i en Ford F-serie lastebil ligger under og til venstre for rattet ved brems. Fjern sikringen luken ved å skru festene mot klokken. Sikringen som må byttes er den røde nummer 10 sikring.
2

Ta en titt på kontrollpanelet hvis temperaturen kontroller på dashbordet ikke fungerer og ikke føles riktig. Først lirke av instrumentpanelet som omgir radio, klokke, CD-spiller og temperaturkontroll. Skru ut de fire skruene som holder klimaet styrer montering. Fjern hele forsamlingen.
3

Lytt til viftemotor mens motoren er i gang. Juster luft fra lav til høy og lytte etter den ledsagende økning i støyen fra viften viften. Hvis du ikke kan høre det, kan det hende du må bytte viftemotor eller bare viftemotor sikring. Denne sikringen er grønt nummer 107.
4

Finn blåseren motor i en F-serie truck ved propping opp panseret på bilen. Viftemotoren vil være mot fronten av kjøretøyet. Det er lett tilgjengelig, som det er nær toppen. Det hadde et belte festet og er sylindrisk form med en vifte festet. Pass på at beltet er intakt og ikke skadet, som er et resultat av felles slitasje i et kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63795.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer