Slik feilsøker en Chevrolet Impala

Chevrolet Impala er en full-størrelse bil produsert av General Motors. Selv om det regnes som en kvalitet bil, er det ikke immun mot bryte ned. Heldigvis gjør feilsøking en Impala ikke krever spesialisert kunnskap. Selv om du ikke kan være i stand til å løse alle problemer med Impala, kan du diagnostisere dem med riktig kunnskap. Instruksjoner
en

Sjekk om det er overdreven bremsepedalen reise. Hvis bremsepedalen går i gulvet (eller nær det) og du ikke lekker bremsevæske, da har du har luft fanget i bremsen linjen. Du kan også ha en delvis bremsesystem svikt på master sylinder eller brems proporsjonere ventil, som distribuerer bremsevæske til alle fire hjul. Dette må kun utføres av en erfaren brems mekaniker.
2

Sjekk for uforklarlig tap av kjølevæske. General Motors brukte en plast inntak manifold utforming i sine biler fra 1995 på Up. Over tid vil dette feil utforming føre forseglingen på manifold å mislykkes, og du kan merke en overdreven mengde kjølevæske forsvinner fra systemet. Dette er forårsaket av kjølemiddel gjør seg inn i motoren, og som brenner i brennkammeret. Dette kan føre til at Impala motor til HydroLock, permanent ødelegge motor og tilhørende komponenter. Ta bilen til en sertifisert GM forhandler for å se om du er dekket av GM tilbakekallingen på innsugsmanifoilene.
3

Note hvis motoren går på tomgang uberegnelig. I så fall kan det hende at Impala har et vakuum lekkasje. Dette er det vanligste problemet når din Impala er tomgangskjøring grov eller uberegnelig. Andre mulige årsaker er en lekker EGR ventil eller sviktende drivstoffpumpen. Ha en mekaniker tjeneste dette problemet for deg.
4

Note hvis motoren starter, men så stopper umiddelbart. Hvis Impala er en eldre modell, kan det ha løs eller defekt elektriske tilkoblinger kjører til generatoren, tennspolen eller distributøren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64048.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer