Hvordan diagnostisere en bil som snur over, men vil ikke starte

En bil som svinger over, men vil ikke starte kan være en skikkelig hodepine og la deg søke etter en løsning. Med de fleste biler, det er en spesifikk testing algoritme som du kan følge for å diagnostisere årsaken til en motor som snur seg, men vil ikke starte. Her er hva du må gjøre for å finne ut årsaken til problemet, og få bilen tilbake på veien. Instruksjoner
en

Sørg for at du har nok bensin på bilen din. Dette høres ut som sunn fornuft, men mange mennesker tror ikke å sjekke dette før du lurer på hvorfor bilen ikke vil starte. Prøv å fylle opp tanken når den er intet mindre enn en kvart full, eller du risikere å bli stoppet eller fast et sted.
2

Kontroller at batteriet har en full lading. Et batteri med lav eller delvis ansvaret kan føre til at motoren sveiv for sakte og hindrer den fra å starte. Noen ganger kan en hoppe vil løse dette problemet, men hvis batteriet er mer enn fem år gammel, bør du vurdere å erstatte det, spesielt hvis vinteren er bare noen måneder unna.
3

Kontroller hvis bensinpumpen slår den på. Dette kan enkelt gjøres ved å sette nøkkelen i tenningen, vri den til "på"-posisjon, og lytter nøye med øret pekte mot baksetet. Hvis bensinpumpen jobber du vil her en elektrisk "virrer" støy i ca 2 sekunder hver gang du sykle nøkkelen av og på. Hvis du hører noe så din bensinpumpen er defekt eller ikke får noen makt.
4

Finn ut om motoren er å få gassen til det. Noen ganger kan en plugget drivstoff filter eller et problem med drivstoff sprøytebrukere kan hindre motoren fra å få noen bensin. For å sjekke dette fjerner luften renere og lukt inne i spjeldhus eller luftfilter boliger. Hvis motoren får nok gass bør du være i stand til å oppfatte en sterk bensin lukt på grunn av mengden av uforbrent bensin som er igjen inne i inntaket manifold.
5

ut om tennpluggene er avfyring. Hvis det er rikelig med gass, men ingen gnist, vil motoren sveiv, men ikke starte. Trekk en av tennplugg ledninger og plugg i en gnist tester. Har en venn få i bilen og sveiv motoren mens du ser for å se om gnisten tester lyser. Du kan vanligvis kjøpe en gnist tester på en auto deler butikken for omtrent ti dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64157.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer