Hvordan bruke en Power Probe

The Power Probe og Power Probe II er enkle å bruke diagnostiske verktøy for bil elektriske systemer 6-24 volt. Mens multimetre har flere funksjoner og ringer, har Power Probe bare en av /på-bryter, som gjør det raskere å diagnostisere problemer med bilmotoren. The Power Probe II har en valgfri audio funksjon for situasjoner der lyset ikke klart synlig. Hvis du ikke er kjent med den elektriske komponenten i en bilmotor, vil du trenge litt hjelp til å diagnostisere problemet. Du trenger
Strøm ProbeCar
Vis flere instruksjoner
en

Sett batteriet klipp til Power Probe. Sett klemmen med den røde ledningen på plusspolen på batteriet og klemmen med den svarte ledningen på minuspolen på batteriet eller på et underlag. Slå strømbryteren til positive. Du skal se et rødt lys, og hvis du har en Power Probe II, bør du høre en lys tone. Slå strømbryteren til negativ. Du skal se et grønt lys og høre en lav tone.
2

Test polaritet ved å plassere Power Probe tips (poenget kommer ut av enheten) på kretsen. Et rødt lys med en høyfrekvent tone vil indikere en positiv krets, og et grønt lys med en lav tone vil indikere en negativ krets. En åpen krets viser ingen lys eller spille noen lyd.
3

Test kontinuitet ved å koble ledningen eller komponent du trenger å teste fra det elektriske systemet og berøre tuppen og hjelpesystemer bakken test bly (den annen ledning med en metall-spiss) til den del. Hvis det er kontinuitet, vil lyset bli grønt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63914.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer