Tegn på en sviktende Transmission

Overføringen en av de viktigste delene av en bil og kan være svært dyrt å erstatte. Det er en rekke tegn på at en overføring er sviktende og kan lett gjenkjennes hvis du betaler oppmerksomhet . Å være proaktiv og ta opp problemer tidlig kan resultere i en billigere reparasjon i stedet for en mer kostbar utskifting . Lekkasje Fluid

lekker girolje er et tegn på at noe er galt . Alvorlighetsgraden korrelerer til størrelsen av lekkasjen , med større lekkasjer som trenger mer umiddelbar oppmerksomhet. Vær på utkikk etter væske som er rød i fargen.
Low Fluid
p Hvis væske kontinuerlig behov for å bli lagt til, men er ikke lekker , betyr at overføringen brenner væske og overoppheting .
Slipping

Når skiftende eller mens du kjører i gir, vil en sviktende overføring ikke skifte så raskt som det burde. I stedet vil du merke en slipping handling , hvor skiftende er treg og motoren omdreininger opp før den fanger i gir.
Metallspon i Fluid

Et tegn på alvorlige problemer med overføringen er hvis væsken inneholder metallspon . På dette punktet , vil overføringen mest sannsynlig må skiftes .
Hard Shifting

Ved girskift har bilen en hard, krampetrekninger handling.
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63963.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer