Hvordan sjekke støtdempere eller MacPherson i en Toyota Corolla

The MacPherson oppheng system i din Toyota Corolla består av spiralfjærer og dempe støt. Streverne er utformet for å minske virkningen av støt, og dermed gi en jevnere kjøring. Alle suspensjon komponenter i en MacPherson montering finnes i en enkelt enhet som monteres nær den indre fender panel. Les videre for å finne ut om struts på din Toyota Corolla trenger service. Du trenger
Spring kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Ta Corolla for en road test og legge merke til hvordan bilen oppfører seg når du bruker bremsene, slår en hjørne, eller akselerere. Oppmerksom på eventuelle vibrasjoner, samt den generelle kvaliteten på turen. Hvis ytelsen er dårlig, kan det hende du må bytte fjærene i struts.
2

Lytt for dukker, klikke eller rallende lyder. Hvis du hører noe, ta støyende strut fra hverandre ved hjelp av en fjær kompressor. Sjekk om tetningen på akselen er skadet. Sjekk også om det staget har lav motstand, noe som ville bety at du trenger å erstatte det. Struts må alltid skiftes parvis.
3

Bounce bilen i fronten først, og deretter tilbake. Hvis det er noen fast, kan det tyde på at du har en bøyd aksling på en strut. Hvis du observerer dårlig demping, deretter en strut sannsynligvis har slitt ventiler. Det er tid for utskifting.
4

Undersøk toppmontert forsamlingen peiling. Har noen flytte rattet mens du observere om det binder eller bevegelsen er grov. Hvis enten problem dukker opp, så MacPherson struts på din Toyota Corolla sannsynligvis må tas fra hverandre og repareres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63865.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer