Hva er tegn på en blåst Piston Ring?

En blåst motorsylinderen stempelringer er en stor motor mekanisk problem som alvorlig forstyrrer den normale driften av bilens motor. Hver motor Stempelet har et stempel ring som er ansvarlig for tetting motor forbrenningsgasser innenfor hver motor sylinder, en jobb som er avgjørende for å opprettholde riktig motorkraft og funksjon. Det som følger er de vanligste tegnene på en blåst stempelring. Tap av maskinkraft

En av de viktigste tegnene på en blåst stempelring er et tap av kjøretøyets motor makt. En stempelringer, ellers kjent som et stempel komprimering ring, er ansvarlig for å inneholde motorens forbrenning og hindrer den fra å blåse forbi stempelringer inn i de øvre motor kamre, en hendelse som fører til tap av motorens forbrenning press, noe som fører til et betydelig tap av motorkraft. En blåst stempelring kan verifiseres ved å utføre en motor komprimering test, en test som måler komprimering av hver enkelt motor sylinder.
Eksos Smoke

Et kjøretøy med en blåst stempelring vil normalt avgir eksos røyk med et blålig skjær. Ved å la en del av motorens forbrenningsgasser til å blåse forbi stempelringen inn i hoved motorens veivhus området, disse avgasser, som er laget av en god del av ubrent drivstoff-damp, som slippes ut fra kjøretøyets eksosrør som blå-farget eksos, en tilstand som er mer fremtredende under tung akselerasjon eller når turtall opp kjøretøyets motor.
Økt utslipp fra kjøretøy

Mange ganger et kjøretøy som har en blåst stempelring vil mislykkes en eksos utslipp test. Dette er på grunn av økte mengder avgasser som får lov til å blåse forbi en blåst stempelring. Normalt skaper en fullt funksjonell stempelring en lufttett forsegling mellom stempelringen og veggen av motorsylinderen. En blåst stempelring vil enten bryte helt eller utvikle sprekker eller chips som lar motoren forbrenningsgasser å flykte forbi stempelringer og ut eksosen. Disse rømmer avgasser heve bilens utslipp profil.
Engine Blow-by

Engine blow-by er en forutsetning at resultatene fra motor forbrenningsgasser blåser forbi et blåst stempel ring og inn i motoren hodet området, hvor disse forbrenningsgasser kan synlig sett ut av motorolje veivhuset filler hull eller forgasseren gasspjeld åpning. Motor blow-by er rutinemessig bemerket under en normal kjøretøyets motor tune-up eller noen annen form for rutinemessig vedlikehold av kjøretøy.
Rough tomgangskjøring

På grunn av motorens forbrenning gasser som rømmer forbi en blåst stempelring, er det vanlig for en bil motor med en blåst stempelring til tomgang grovt eller uberegnelig. Dette grov tomgangskjøring skyldes tap av motorens kompresjon som følge av en blåst stempelring. Jo flere motoren sylindere som har en blåst stempelring, den røffere motoren gå på tomgang vil bli.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63998.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer