Slik feilsøker Dodge RAM 1500 SLT Strøm Windows

Når du feilsøker en Dodge Ram 1500 SLT makt vinduet, er det første du må bestemme vær det er en elektrisk eller mekanisk problem. Et elektrisk problem kan være alt fra sikring til automatikken boksen i armlenet. En mekanisk problem kan enten være en motor eller en regulator. Å isolere problemet, sjekk for å se om alle de andre vinduene fungerer ordentlig. Hvis ja, så problemet ligger hos den enkelte vinduet, og hvis ikke så er det et elektrisk problem som påvirker alle vinduene. Du trenger
Volt og ohm meter
Common skrutrekker
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
Ratchet
Vis flere instruksjoner
1

Sjekk sikringen hvis ingen av vinduene arbeid. Vrir om tenningsnøkkelen på og prøve vinduet ved å skyve bryteren. Lytt til vinduet motor å operere. Hvis den ikke er i bruk, er problemet enten i motoren eller i den automatiske opp-og ned-kontroll. Hvis motoren fungerte, er problemet med regulator og bør byttes ut.
2

Fjern hovedvinduet bryter med en vanlig skrutrekker å lirke bryteren forover og opp for å ta. Slå på tenningen og sondere terminalene på baksiden av bryteren for kraft med voltmeter som bryteren er flyttet inn i opp og ned posisjon. Hvis det ikke er strøm i noen av disse stillingene bryteren er dårlig. Hvis det er strøm motoren er svært sannsynlig dårlig. Dette vil bli bekreftet når døren panelet er av.
3

Ta av døren panel. Teste motoren ved å fjerne kontakten på bryteren og midlertidig montering av bryteren. Betjene bryteren i begge retninger og samtidig sondere strømkontakt. Hvis det er strøm motoren er dårlig. Hvis ikke, er ledningene fra bryteren dårlig.
4

Fjern regulator og motor om motoren hadde jobbet tidligere, men vinduet regulator fungerte ikke. Fjerne boltene som holder bunnen av vinduet til regulatoren på en horisontal kanal. Fjern mutrene som holder de to oppreist kanaler i døren på toppen og bunnen. Fjern boltene som holder motoren til døren.
5

Fjern hele regulatoren ut av hullet i døren. Installere den nye regulator og motor kombinasjon gjennom tilgangen hullet i døren. Monter de to støttene ved å sette sine pigger gjennom hullene i døren og installere nøtter. Monter boltene i vinduet motor.
6

Monter boltene i bunnen av vindu til vindu-kanal. For å gjøre dette enklere, plugg i vinduet motor og midlertidig tilkobling av vinduet bryteren og løfte den horisontale hylle eller kanal i midten av tilgang hullet i døren. Monter døren panel i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63932.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer