Slik feilsøker Chevy Truck Kjøling

Kjølesystemet på en Chevy lastebil består av vannpumpe, termostat, radiator vifte med clutch og radiator. Når motoren startes kald, blir termostaten lukket, og vil ikke tillate at frostvæsken i motoren for å sirkulere forårsaker fluidet til å varme opp raskere. Når temperaturen stiger til normal driftstemperatur på 195 grader Fahrenheit, åpner termostaten og lar væske til å sirkulere. Du trenger
Cooling system spenning tester
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og åpne radiatorlokket. Lag et notat av nivået og fyll etter behov. Fest spenning tester og pumpe den opp til 15 pounds. Sjekk overalt for lekkasjer. Sjekk topp, sider og midten av radiator for lekkasjer. Plasten toppen og sidene har en tendens til å lekke.
2

Sjekk vannpumpen og sidene og baksiden av motoren for fryse plug lekkasjer. Sjekk slangene og toppen av inntak manifold. Kontroller kondens renne som kommer ut av brannmuren. Hvis væsken kommer ut av denne slangen varmeren kjernen er lekker og må byttes ut.
3

Fjern trykket tester hvis det var ingen lekkasjer. Starte bilen med radiatorlokket av. La den varmes opp på driftstemperatur. Hold et øye med væske i radiatoren cap åpning som temperaturen når normal driftstemperatur. Når termostaten åpner, bør væsken bli sett sirkulerer som væsken senker noe. Det kan ses kommer ut av kjernene. Det bør også bli varmt til varmt raskt. Hvis den ikke gjør det, og motoren fortsetter å stige i temperatur, sette hetten på løst og slå av motoren. Hold deg unna hetten i noen minutter til den er avkjølt. Erstatte thermostat.If væsken ikke sirkulere, sette radiator cap på og ta hensyn til radiator fan. Når temperaturen går over 195 grader, skal koplingen i viften sparke i og viften skulle begynne å blåse mye luft. Hvis viften begynner ikke spinner vanskeligere da viften clutch må skiftes. Hvis det er alt fungerer som det skal, sjekk for kalde flekker i radiatoren når motoren er slått av. Hvis en radiator har kalde flekker, betyr dette at det er koblet opp og det skal skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63931.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer