Slik feilsøker Honda Accord Auto Transmission

The Honda Accord er en mellomstor bil laget av japanske bilprodusenten, Honda. The Accord var den første i en serie av japanske biler som skal produseres i Amerika. Selv om den ble introdusert i 1976, gjorde Accord ikke komme til Amerika før 1982, og det som startet som en kompakt bil. The 2009 Accord er utstyrt med enten en standard eller automatisk girkasse. Selv om overføring bør være feilfri for det meste av livet sitt, det er sjeldne tilfeller av Honda sendinger sviktende. Hvis du har problemer med overføringen, må du vite hvordan du skal feilsøke problemet. Du trenger
Clean fille
trakt
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og sjekke overføring væske. Dra den oransje eller gul peilepinnen (avhengig av året av Accord din) ut av transaxle filler halsen. Tørk av oljen fra slutten av peilepinnen og sette den tilbake i filler halsen. Skyv den helt ned i girkassen og trekk den ut igjen. Sjekk væskenivået. Det bør være mellom øvre og nedre merkene på enden av peilepinnen. Hvis det ikke er det, må du legge til overføring væske gjennom påfyllingsrøret via en trakt.
2

Start Accord er motoren og la bilen varmes opp til normal driftstemperatur. Hvis Accord er eldre enn 1990, trykk på bremsepedalen og hold den mens du flytter bilen inn "drive", og tråkke på gasspedalen for ikke mer enn 20 sekunder. Legg merke til det maksimale turtallet på turtelleren og sjekke dette mot stall speed spesifikasjonene for din modell året av Accord (disse finner du i bilens service manual).
3

Skift Accord til stasjonen og ta foten av bremsen. Ikke trykk på gasspedalen. Hvis Accord ikke "krype" fremover, kan du ha et problem med momentomformer på overføringen.
4

Skift Accord i stasjonen. Trykk forsiktig på gasspedalen. Hvis Accord dollar, og overføring væske nivåer er OK, så dette indikerer en svikt i Accord er clutch-drevet torque converter. I sjeldne tilfeller kan dette indikere skadet hund-tenner på overføring tannhjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64172.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer