Slik feilsøker Chevrolet Silverado

The Silverado er en full-størrelse pickup lastebil laget av Chevrolet, som eies av General Motors. Disse lastebiler regnes som "heavy duty" og er laget for tauing. Med alle de overgrep som kommer med sleping og relaterte programmer, er det ingen overraskelse at det over tid vil Silverado ha noen problemer. Noen av disse spørsmålene er vanlige problemer, men noen er spesifikke for Silverado. Instruksjoner
en

Kontroller for overflødig bremsepedalen føler. Silverado lider av en svak design i bremsesystemet. Spesielt er en ventil O-ringen utsatt for svikt som Chevy vet om og har utstedt en tilbakekalling på noen modeller og år med Silverados. Hvis du plutselig føler en økning i innsatsen som kreves for å stoppe Silverado, og det er ingen andre brems problemer, kan dette være problemet. Ta bilen til en GM forhandler for å få dette reparert under tilbakekalling.
2

Ta Silverado til en GM forhandler for å se etter en kortslutning i kretskortet som styrer oppvarmet vindusspylervæske system. Silverado har en kjent elektriske ledninger problem som kan føre til at systemet spontant ta fyr.
3

Inspiser drivstoff rail for lekkasjer. Det er et problem på enkelte sen modell Silverados der holdeklipsen på drivstoff rail puls demper vil sprekke og mislykkes, forårsaker bensin lekker overalt. Når bensin kommer i kontakt med en tennkilde, kan dette føre til brann i motorrommet.
4

Kontroller at parkeringsbremsen fungerer som normalt. I noen modell år, led Silverado fra et dårlig design på parkeringsbremsen mekanisme. De friksjonsbeleggene kan slites for mye, slik at parkeringsbremsen å bli ikke-funksjonelle. En sertifisert GM forhandler kan permanent løse dette problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64077.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer