Slik feilsøker en 1962 Ford Falcon Overoppheting

De vanligste kjølesystem problemer forbundet med en 1962 Falcon er motoren overopphetes og treg motor warm-up. Den Falcon radiator lagrer kjølevæske under trykk, noe som øker det punktet hvor kjølevæsken vil koke. Et lokk festes til toppen av radiatoren, som skjermer radiator og tillater at kjølesystemet for å bygge trykk. Så snart motoren blir oppvarmet, åpnes en termostat og en rekke drivremmer føre til at vannpumpen for å sirkulere kjølevann gjennom motoren. Feilsøking en overoppheting 1962 Falcon kjølesystem krever kontrollere hver av disse komponentene. Du trenger
skrutrekker
trykktestinstrument
Pinsett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Falcon radiator cap etter å la motoren avkjøles. Kontroller kjølevæskenivået ved å kikke gjennom radiator cap åpningen. Kjølevæsken bør være ca 1 cm under toppen av radiatoren.
2

Inspiser hver ende av både radiator slanger og området under vannpumpen etter tegn på lekkasjer. Stram slangeklemme med en skrutrekker hvis enten slangelekkasjer. Hvis vannpumpen lekkasjer fra spissen av vannpumpe, like bak vannpumpe trinse, skifte vannpumpe, som sin lageret er defekt. Hvis vannpumpen lekkasjer fra sømmen mellom pumpen og timing kjeden dekselet, bytt vannpumpe pakningen til.
3

Fest en trykktestinstrument til radiatoren. Trykkmålere varierer i design, så følg alltid produsentens anvisninger. Hvis måleren viser et trykk lekkasje, er problemet sannsynligvis en blåst inntak manifold eller topplokk pakning.
4

Fest trykktestinstrument til radiator cap, igjen etter produsentens instruksjoner for å feste måleren . Måleren skal være i stand til å tåle minst 12 kg. av press. Sett på radiatorlokket hvis den er defekt.
5

Fjern eventuelle hindringer fra radiatorfinnene, ved hjelp av pinsett. Insekter er de mest vanlige hindringer, og vil hemme luft fra å passere gjennom radiatoren og redusere temperaturen av kjølevæsken.
6

Fjern termostaten. Hvis termostaten er i åpen stilling (våren på baksiden av termostaten er komprimert), bytt termostat.
7

Senk termostaten i kokende vann hvis det var i lukket posisjon når du fjernet den. Skift termostaten hvis den ikke klarer å åpne en gang nedsenket.
8

Sjekk spenningen på stasjonen belter. Drivremmene vikle rundt en trinse på forsiden av vannpumpen. Hvis disse belter slip, vil de ikke slå av vannpumpen og motorens temperatur vil stige. Trykk nedover på midten av hvert belte. Hvert belte bør ha noen ca 1/2 tommers av spill. Stram drivreimer med en skiftenøkkel om nødvendig.
9

Inspiser fryse plugger på begge sider av motoren, under topplokk, etter tegn på lekkasjer. Fryse plugger er ca 1 cm i diameter, og er utformet for å sprette ut av motoren hvis kjølevann i motoren fryser, og dermed hindre en sprukket motorblokk. Erstatte eventuelle lekkasjer fryse plugg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63681.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer