Hvordan å Fortell Når en Chevy Venture Needs Nye Shocks

The Chevy Venture, som de fleste minivans, bruker MacPherson spankulere forsamlinger i den fremre suspensjon og støtdempere for den bakre suspensjon. Hvis du har 50 tusen miles eller mer på kilometerteller din og har aldri erstattet de sjokkene eller struts, ville dette være tiden. Sjokk og struts ta en enorm juling (avhengig av hva slags veier den Venture er drevet på) og slites ut sakte. På grunn av dette, tilpasser seg den primære føreren av Venture til de små endringer som skjer med den suspensjon som tiden går. Diagnostisering hvorvidt den suspensjon er dårlig eller ikke er noe folk flest ikke anser med mindre det er en fremtredende støy eller den kjøretøyet plutselig håndterer annerledes. Sjokk og struts bør inspiseres med hvert service. og hvis du? re opplever symptomer på din Chevy Venture, ikke vent. Shock og strut svikt kan føre til andre mer dyre reparasjoner på de dekkene og hjuloppheng komponenter av Venture. Ting Du vil trenger
Floor jack
Jack står (2)
Lug skiftenøkkel
Torque fastnøkkel og socket

Vis Flere Instruksjoner

1

Test drive den Venture (ned en humpete road hvis tilgjengelig). Signs å være på jakt etter under en test kjøretur er overdreven bounce eller svaie når du går over humper. En clunking støy ville indikere den støt eller strut kan være bottoming ut og ikke rebounding på riktig måte. Ta noen stramt kurver med den Venture til å føle den svaie kontroll. Hvis det føles ubehagelig, som om det den kan tippe uten bremsing, kunne den suspensjonen være veldig svak. Step på bremsene harde til å komme til en brå stop (uten squealing dekkene). Sjekk for overdreven rocking frem og tilbake eller lengre stoppe respons. Enten kunne være en indikasjon på svekket sjokk eller struts eller begge deler.

2

jounce den fremre fjæring og deretter den bakre. Å gjøre dette, parkere den Venture på et flatt underlag og knele på forsiden støtfanger med ett kne. Overfør den vekten av kroppen din bort på kneet og kontinuerlig sprette den Venture opp og ned. Slipp vekten din fra kneet og steg bakover og bort fra Venture, men ta hensyn til hvor mange rebound transittstopp forekomme. Over to transittstopp indikerer en svekkelse suspensjon. To er akseptabelt, men hvis tre eller mer er til stede, er det på tide å endre de struts. Utfør den samme jounce test på den bakre suspensjon for å teste de sjokkene.


Tre

Notice side til side motion mens du utfører den jounce test. Selv om de sjokkene eller struts ikke mai sprette opp og ned mer enn to ganger, kan de overføre den jounce på akselen til frem og tilbake. Med andre ord, kan det hende hver enkelt sjokk eller spankulere sprette bare to ganger, men vekselvis. Dette kunne være et tegn den suspensjon er å få svak på at aksel.

4

Inspiser de fremre og bak dekkene. Kjør dine hendene (sette en hanske på hvis ønskelig) på tvers den flate slitebanen området av dekket. Gå med urviseren først og deretter mot klokken etter. En scalloping eller kopping av dekket slitebanen kunne indikere en svak suspensjon. Dette er forårsaket av overdreven hoppende som de kjøretøy stasjoner. De sprettende suspensjon overføringer til den eneste komponenten å kontakte dette road og veien wears dekkets ujevnt.

5

Visuelt inspisere de sjokk og struts. Fjern de fremre dekkene for å få en bedre visning av de fremre struts. Løsne de hjulmutterne med en lug skiftenøkkel og deretter løft opp fronten på den Venture med gulvet jack. Suspendere den Venture bort på jack stands. Fjern de hjulmutterne og hjul. Inspisere akselen av hver strut å fastslå om det er lekker olje til stede. En annen indikasjon er skitt eller sand fra veien coating akselen av spankulere. Dette ville indikere at spankulere har lekket olje og sanden og skitt har stakk til oljen.

Seks

Kontroller de øvre og nedre struts tilkoblinger. Struts er forskjellige enn sjokkene som de er samlet for å den coil spring og festet den den fremre styringsgruppen knoke. Bare sørg for at de struts boltene er stramme og de øvre strut mounts (lokalisert i motorrommet) er stramme.

Syv

Erstatt hjulene og dreiemoment de hjulmutterne til 100 fot pounds.

åtte

Løft den bakre suspensjon, men stedet for å fjerne dekkene, kan du krype under å inspisere for lekker sjokk sjakter og ødelagte eller løse sjokk mounts. Også, inspisere av støtbelastninger på bushings.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64013.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer