Slik feilsøker Air Conditioning i en Lincoln Navigator

Problemer med air condition kan være ganske vanlig i biler. Spare mye penger ved å unngå en tur til forhandleren for å få dette problemet løst ved å følge noen enkle trinn for å prøve å feilsøke problemer med air condition i Lincoln Navigator. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

se om problemet er så enkelt som en sikring er gått. Det er trolig en blåst sikring hvis temperaturen kontroller på dashbordet ser ut til å fungere riktig, men har ingen effekt på lufta. Sikringsboksen i en Lincoln Navigator ligger ved bremsen på venstre nedre side av rattet. Lirk av sikringen panel dekke og finne den sikringen.
2

Ta en titt på kontrollpanelet neste, hvis kontrollene ikke fungerer i det hele tatt. Først koble den negative batterikabelen. Ta av girspaken på plass, og den elektriske kontakten. Skru ut skruene som holder trim dekselet på skift panel. Løsne de fire klipsene å trekke trim panel av.
3

Koble de elektriske kontaktene, fjerne fire skruer, åpne lyd enhet dekker hele veien, kople ut klipp i hvert hjørne og fjerne klimakontroll panel.
4

Lytt til viftemotor å bli skikkelig jobbe mens motoren er i gang med air condition kontrollene slått til høy. Juster dem fra lav til høy for å sikre at de blåser motor støyen øker og reduseres deretter.
5

Finn blåseren motor i en Lincoln Navigator under passasjersiden lavere trim panel. Skyv teppet tilbake. Trekk den elektriske tilkoblingen fra viftemotor, fjerne fire skruer og trekk motoren ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63793.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer