Slik feilsøker en Fuel Pump i en 1999 Dodge Durango

The drivstoffpumpe i en 1999 Dodge Durango bidrar til å levere drivstoff til motoren ved trykksetting stål linjer som går fra tanken til filteret og jernbane forsamlinger. Bensinen fra drivstofftanken blir så blandet med uteluft for å lage brensel, som deretter kan brennes effektivt i motorens forbrenningskammer. Når en drivstoffpumpe mislykkes, vil Durango ikke kjøre. Heldigvis finnes det en enkel måte å feilsøke problemet for å finne ut om du har en drivstoffpumpe problemet. Du trenger
Liten flat skrutrekker
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bensinpumpen sikringen under dashbordet. Åpne dash sikring panel boksen og finne sikring for bensinpumpen. Plasser tennene på medfølgende sikringen avtrekker over enden av sikringen og trekke sikringen rett ut. Inspisere sikring for å se om sikringen har poppet. Hvis sikringen er i orden, og deretter sette sikringen på plass igjen.
2

Slå Durango tenningen til "II" posisjon. Ikke dra motoren rundt.
3

Lytt etter en svak summende lyd. Når du vrir om nøkkelen i tenningen til "II" posisjon, vil drivstoffpumpen stafett energi og føre til en svak summing. Lyden skal komme fra baksiden av Durango, der drivstoffpumpen er plassert.
4

Forsøk å starte Durango. Hvis du ikke hørte stafetten energi, bør du ikke være i stand til å starte bilen. Hvis dette er tilfelle, må du erstatte drivstoffpumpen og stafett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64106.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer