Slik feilsøker en Ford Escape

The Ford Escape er en crossover SUV produsert av Ford Motor Company. Priset under Ford Explorer, er Escape en rimeligere SUV valg. Men over tid, vil selv de beste kjøretøyene oppleve problemer. Vellykket feilsøking er ikke bare for profesjonelle mekanikere. Når det oppstår et problem med din Ford Escape, kan du riktig diagnostisere problemet og løse problemet med den rette kunnskapen. Instruksjoner
en

Lytt etter en pipende lyd når Escape er på og du dreier på rattet for å låse. Mange Ford-modeller lider av servostyring pumpe problemer som er iboende i design. The Escape er intet unntak. Hvis bilen din "hyler" eller squeals når du snur rattet, har servostyring pumpen kontrolleres og skiftes ut.
2

Sjekk for intermitterende drøye eller "knele" når du kjører gjennom turtallsområdet. Dette er forårsaket av Escape drivstoff filter. Over tid vil filteret blir tilstoppet av smuss som samler seg i Escape store gasstanken (forårsaket av kondens). Løse problemet ved å sjekke gapet på tennpluggene eller kjører drivstoff injektor renere gjennom systemet. Bare prøv en løsning på et tidspunkt å finne den eksakte problemet.
3

Se etter en knocking støy ved lave hastigheter. Dette skyldes først og fremst av en slitt drivaksel i Escape. Men det kan også være et resultat av en slitt side aksel forsenkning i drivverkets differensial tilfelle. Har dette problemet betjent av en erfaren overføring ekspert.
4

Se etter en klikke lyd når du svinger. Dette er forårsaket av Escape sin cv ledd sviktende. På grunn av høy vinkel at CV joint må samsvare med på den halve skaftet av Escape, er denne støvelen utsatt for tidlig slitasje (sammenlignet med den andre drivakselen). Når dette skjer, de beskyttende CV boot rips, aksel fett lekker ut og felles tørker ut, forårsaker den til å male.
5

Kontroller for overflødig støy som kommer fra motoren mens giret står i nøytral. Du kan ha en skadet inngang utstyr peiling. Dette må kun utføres av en erfaren bilmekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64047.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer