Hvordan vite om en bil trenger en ny clutch

Hvis du kjører en manuell girkasse bil, sette deg noen slitasje på clutchen hver gang du bruker den. Mest spesielt, sette deg stress og slitasje på clutchen når du begynner å flytte fra en fullstendig stopp, så avhengig av hvor mye stop-and-go kjører du deltar i, kan det ikke være noen reell sammenheng mellom kjørelengde ditt, alderen på clutch og hvor mye tid det har igjen. Men faktum i saken er at klørne slites ved bruk, kan ingenting stoppe prosessen, og de trenger alle å bli erstattet på noen punkt. Du trenger
manuell girkasse bil
Vis flere instruksjoner
en

Pay oppmerksomhet mens du skifter til hva du føler gjennom girspaken håndtaket. Hvis du føler deg litt motstand og hele forsamlingen føles litt lettere å flytte enn vanlig, er dette en mulig symptom på en dårlig clutch. Det er ikke avgjørende, men.
2

Overvåk turtall nøye mens du kjører. Hvis du har en turteller, se det for å overvåke turtall nøyaktig. Hvis du ikke gjør det, slå av radioen og ventiler slik at du kan lytte til duren av motoren og anslå hvor fort det er racing. Hva du ønsker å lytte og se etter er høye turtall og racing motor lyder for den faktiske hastigheten du er på reise. Med andre ord, vær oppmerksom hvis du begynner å ha for å gi bilen mer gass og presse motoren vanskeligere å gå 30 mph enn du pleide.
3

Drive til en åpen asfaltert strekning der det ikke finnes andre drivere eller fotgjengere sannsynlig å være rundt. Du ønsker ikke å gjøre dette i en innkjørsel, men en rolig gate med lite trafikk vil gjøre. Begynn å kjøre ned en strekning hvor du har god plass før du må stoppe og gradvis øke hastigheten opp til 30 mph. Deretter satte clutchpedalen helt til gulvet og gire ned i fjerde gear. Sakte la ut clutchpedalen mens du gir den rikelig med gass - mer enn du normalt ville - men ikke la pedalen til gulvet. Når du slapp clutchen ut langt nok til at det engasjerer, vil én av to ting skje: Bilen blir tregere og krenging fremover mens motoren sliter, eller vil motoren rase, vil turtallet skyte opp og bilen vil egentlig ikke starte beveger mye raskere, hvis i det hele tatt. Hvis sistnevnte skjer, er clutch definitivt går dårlig. Hvis det tidligere skjer, er det clutch fine.
4

Ta bilen til en mekaniker du kan stole på om du har prøvd disse trinnene, og er sikker på at clutchen går dårlig. Den eneste måten å være helt sikker på er å ta av clutchen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63961.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer