Slik feilsøker en Honda Civic Temperatur Gage

Denne måleren på din Honda Civic lar deg vite motortemperatur til enhver tid. Det er en viktig del av informasjonen du trenger å ha tilgjengelig til enhver tid. Å vite at bilmotoren går over normal temperatur, vil hjelpe deg å unngå alvorlige skader og kostbare reparasjoner. En feil på måleren er enkel å feilsøke. Med denne guiden, vil du være i stand til å lokalisere feilen og gjøre nødvendige reparasjoner i løpet av minutter. Du trenger
Byglingstråd
12V test lys
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsbryteren til på-stilling, men starter ikke motoren.
2

Trekk ut ledningen fra temperatur-sending enhet. Sørg for å holde hendene borte fra radiator vifte til alle tider. Så sjekk temperaturmåleren å sørge for at det indikerer Cold.
3

Ground ledningen du koblet med et hopp ledning med krokodilleklemmer, om nødvendig. Du kan bruke motorblokk eller bolt på motoren som jording. Så sjekk temperaturmåleren å sørge for at den leser Hot. Hvis måleren fungerer som det skal som angitt i trinn to og tre, erstatte senderenheten.
4

Koble jordledningen på temperaturmåleren hvis måleren leser høyere enn kald. Dersom måleren lyder nå vanlig med ledningen fjernet, er leder jordet. Finn bakken og isolere ledningen. På den annen side, hvis måleren fortsatt leser høyere enn kaldt når du kobler fra kabelen, må du bytte måleren.
5

Sjekk temperaturmåleren sikringen hvis du koblet ledningen på senderenheten (trinn 2) , men måleren ikke klarte å tyde Hot etter grunnstøting ledningen (trinn 3). Hvis sikringen er dårlig, bytt den. Hvis sikringen er ok, gå videre til neste trinn.
6

Koble en jumper kabelen i bakken terminaltilkobling på temperaturmåleren. Hvis måleren nå leser Hot, det er et åpent i ledningen mellom senderenheten og måleren: Fix eller bytt ledningen. Hvis temperaturmåleren fremdeles ikke reagerer, kan du gå videre til neste trinn.
7

Kontroller spenningen på strømkontakten på temperaturmåleren. Koble en 12V test lys til god jord på bilen din og berøre tuppen av testen lys til strømkontakten på måleren. Det testen lyser, må du bytte måleren. Hvis testen lyset ikke lyser, sjekk at strøm ledningen mellom måleren og sikringen panel. Fest tilkoblinger eller bytt wire.
8

Slå tenningen av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64032.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer