Hvordan vet jeg om det er min bilbatteri eller My Dynamo?

The batteri og dynamo arbeider sammen for å holde bilen kjører. Batteriet lagrer strøm til bilen og dynamoen lader batteriet. Batteriet leverer bilen med strøm når bilen ikke er i gang. Det er derfor du kan sitte og høre på radio med motoren slått av. Når motoren er slått på, i, lades dynamoen kontinuerlig batteriet. Hvis dynamoen ikke fungerer som den skal, vil batteriet raskt går tom for strøm. Er dynamoer og batterier dyrt, så før du begynner å bytte ut deler du trenger for å finne ut hvilken komponent som forårsaker et problem. Du trenger
Voltmeter
Vis mer Instruksjoner
Innledning
en

Kontroller batteriets tilstand. Mangel på vedlikehold kan føre til batteriproblemer. Kablene skal være stramt. Rense korrosjon av kontaktene. Hvis batteriet er utladet eller dens kraft er lav, sjekk for å se om du forlot hovedlysene eller en innvendig lys på. Hvis batteriet er stadig døende, er dette et tegn på en dårlig dynamo.
2

Sørg for at dynamoen beltet er stramt. Hvis den er løs, vil dynamoen ikke fungere skikkelig.
3

Sjekk om motoren vil snu. Hvis motoren ikke snu du sannsynligvis har en dynamo problem.
4

Jump starte bilen med startkabler. Sjekk ut batteriet med et voltmeter. Koble den negative terminalen til negativ test bly og plusspolen til den positive testen bly. Velg riktig utvalg på voltmeter din som tilsvarer spenningen på batteriet. Dynamoer bør sette ut mellom 13,5 og 14,5 volt. Hvis batteriet er under 13 volt, er dynamo sannsynligvis dårlig.
5

Drive til en auto deler eller bilverkstedet test dynamoen. Noen butikker vil gjøre dette gratis. Hvis dynamoen er dårlig, vil bilen kjøre av batteriet for bare ca 30 minutter, så har en venn med startkabler følge deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63658.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer