Ford Focus 2001 Air Conditioner Feilsøking

The air condition i 2001 Ford Focus kjøler kabinen bruker komprimert kjølemiddel. Kjølemediet er komprimert med en air condition kompressor som drives av en talje og drevet av en drivreim. Når det er et problem med air condition-systemet, vil det være med en av disse komponentene. Imidlertid kan fikse klimaanlegget være dyrt. Så, før du bytter ut noen deler, bør du feilsøke air condition-systemet i 2001 Ford Focus. Instruksjoner
en

Åpne panseret på 2001 Focus og finn drivreim. Dette er et langt belte som brytes rundt flere trinser, inkludert air condition kompressor.
2

Sjekk tilstanden på beltet. Hvis beltet er sprukket eller slitasje eller skadet på noen måte, har den erstattet.
3

Åpne sikringen panelet under rattstammen ved å trekke ned på den med hendene.

4

Trekk sikringen for klimaanlegget ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringen panelet. Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringsdekslet å finne sikring for air condition.
5

Sjekk sikringen. Hvis det er blåst, erstatte den med en ny sikring av samme strømstyrke.
6

Start Focus 'motor og slå viftehastigheten på høy og sette AC kontrollene til den kaldeste innstillingen.

7

Lytt til kompressoren skal starte, bør det føre til en liten og midlertidig fall i turtallet sammen med en kortvarig "hum." Hvis du ikke føler deg kald luft etter 15 minutter, deretter din AC Systemet må lades med kjølemiddel. Hvis klimaanlegget aldri starter, er problemet med kompressoren, og det må være betjent av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63655.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer