Problemer som forårsaker en bilmotor å kjøre varmt

Bil motorer som brenner drivstoff krever kjøling. Vanligvis er denne kjøling administreres ved hjelp av en væske-frostvæske blanding som blir pumpet gjennom en radiator. Det finnes en rekke ting som kan gå galt med en bil kjølesystem som vil føre til at det å kjøre varmt. Lav Kjølevæske
p Hvis det er en lekkasje i systemet som gjør at kjølevæske å flykte, vil det ikke være nok kjølevæske å absorbere overflødig varme fra motoren. Tap av kjølevæske kan skje gjennom hull i radiator eller radiator slanger, en defekt radiator cap, en lekker vann pumpe, skadet varmeapparat kjerne eller en blåst hodet gasket.Improper vann-kjølevæske blanding kan også bidra til tap av kjølevæske.

Fan Problemer

Viften trekker luft gjennom radiatoren når bilen står i ro, eller beveger seg sakte. Noen vifter drives av en belte-og trinsesystem. Hvis beltet pauser, løsner eller blir for løs, viften, og i mange tilfeller vannpumpen også, vil slutte å spinne. Dette vil føre til at motoren går varm veldig quickly.Engine vifter generelt har også clutcher som forårsaker viften på tomgang når motoren er kald, og roterer når motoren er varm. En defekt vifte clutch kan også føre til en motor for å kjøre hot.Some biler også har elektriske vifter. Problemer med vifte motor, eller termostaten som slår viften av og på kan føre til overoppheting.

Radiator Problemer

Radiatoren må være ren og uten hindringer inne og ute for at systemet skal fungere ordentlig. I løpet av levetiden til en bil, skala og innskudd kan bygge opp på innsiden av radiatoren, og blokkere eller redusere flyten av kjølevæske. Alternativt vil blokkering av radiator kjøling skovler begrense luftstrømmen gjennom radiatoren. Dette kan være forårsaket av bøyde skovler eller hindringer. Selv en tung oppbygging av døde insekter kan resultere i redusert luftstrøm og høye motor temperaturer. Tilstopping, enten internt eller eksternt, vil føre til en motor for å kjøre varmt.
Termostat

Termostaten styrer vannstrømmen gjennom motoren. Det er ikke uvanlig for denne enheten til å mislykkes i biler som er noen år gammel. En termostat fast i lukket stilling, eller som ikke åpnes fullt ut, vil føre til rask varmeutvikling.
Motorproblemer

Ikke alle overoppheting problemet er direkte relatert til kjølesystem. En blåst toppakning kan tvinge avgassene i kjølevæske, og få den til å varme opp. Likeledes kan en defekt oljepumpe eller lavt oljenivå resultere i økt motor friksjon og heating.Less vanlig, altfor avansert tenning timing eller en mager drivstoff-luft-forholdet kan føre til å banke, noe som vil resultere i en varm motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63986.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer