Slik feilsøker Air Conditioning i en Ford Explorer

Problemer med air condition kan være ganske vanlig i mange biler. Spare mye penger ved å unngå en tur til forhandlerne å ha dette problemet sjekket ut ved å ta noen enkle trinn for å prøve og feilsøke problemer med air condition i din Ford Explorer selv. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og slå på klimaanlegget. La motoren gå noen minutter slik at luften kan avkjøles. Kontroller at du har de riktige knappene valgt. Det enkle trinn kan avdekke roten av problemet.
2

Juster luftkontroller på dashbordet for å se hvordan de jobber. Hvis kontrollene flytter slik de skal med riktig mengde motstand og stoppe på de riktige stedene, men har effekt på lufta, så problemet kan så enkelt som en sikring er gått. Hvis kontrollene ikke fungerer i det hele tatt, så problemet er i kontrollpanelet.
3

Få til sikringsboksen i en Ford Explorer ved å fjerne instrumentpanelet til venstre og litt under rattet. Det er en sikring remover gitt i sikringsskapet. En defekt sikring vil ha en ødelagt ledning i den. I en Ford Explorer, er denne sikringen røde nummer 10..
4

Finn kontrollpanelet ved å løsne den øverste instrumentpanelet rundt air condition temperaturkontroll. Skru ut fire skruer, en i hvert hjørne, og fjern temperatur kontrollpanelet. Koble fire elektriske kontakter og en vakuum slange til kontrollpanelet.
5

Lytt til viftemotor å bli skikkelig jobbe mens motoren er i gang og air condition kontrollene blir slått til høy. Juster dem fra lav til høy for å sikre at viftemotor støyen øker og reduseres deretter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63794.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer