Slik feilsøker det elektriske systemet i en Chevy Avalanche

Det elektriske anlegget av denne full størrelse crew-cab pick up truck kjører omtrent gjennomsnittlig. Det er ikke det verste, men det er ikke den beste heller. Forvent problem med mindre du har en 2006 Chevy Avalanche. Dette var det beste året i Avalanche elektriske systemet hatt de siste årene. Ellers være forberedt på å gjøre noen feilsøking og reparasjoner på lastebil. Nøkkelen til å holde det elektriske systemet beveger seg jevnt er vedlikehold. Du trenger
Digitale volt-ohmmeter
Reservedeler sikringer for Avalanche
Vis flere instruksjoner
en

Hold rust og korrosjon på kabler og tilkoblinger til et minimum fordi mange elektriske problemer starter her. Vedlikeholde ledninger og kontakter ved å holde dem rene. Det kan utgjøre forskjellen i hvor ofte du besøker forhandleren.
2

Bytt ut batteriet med en som har samme eller bedre CCA (kaldtørning ampere) fra når du trenger en batteribytte. The Avalanche energibehov er basert på en bestemt CCA rating. Hvis du har lagt ting, kan en bedre CCA vurdering bare hjelpe det elektriske anlegget. Sørg for at alle batterier du kjøper passer i skuffen, og med kabelforbindelsene av lastebilen.
3

Opprettholde starter for et lengre liv. Som den største kraften brukeren av alle komponentene, kan du lage din starter vare lenger hvis du får for vane å starte din lastebil med elektriske system elementer som stereo og klimaanlegg slått av. Hvis det tar en stund å få Avalanche opp og gå, kan det være et tegn på alder. Når lastebilen er ikke så gammel, se etter en dårlig elektrisk forbindelse til batteriet eller en svikt på et relé eller smelteledd.
4

Sjekk batteriene i fjernkontrollene hvis de plutselig sluttet å arbeide. Hvis batteriene arbeid og du kjører en 2003 Avalanche, er du ikke alene med å ha et problem. Et annet problem at enkelte eiere har opplevd er med elektriske elementer ikke fungerer på en av dørene. Alltid sjekke sikringer og releer først. Hvis de sjekker ut, kan du se på en kort eller en dårlig grunn.
5

Finn en TSB for Passenger Door Module hvis du har problemer med passasjerdøren av en 2003 Avalanche. Varsle forhandleren med informasjonen, fordi modulen krever omprogrammering eller erstatning når komponentene svikter i døren.
6

Finne ut hva som er galt med fritid dørlåser ved å sjekke relébryter først. Hvis det er ingen klikk, sjekk for spenning på døren bryteren. Ingen spenning betyr at du trenger å sjekke ledningene mellom sikring panel og bytte for en pause eller kort. Hvis du har spenning, men ingen klikk, må du teste bryteren for kontinuitet. Hvis du ikke har funnet problemet, sjekk mellom bryteren og stafett og deretter på magnetventil. Hvis du gjør det til solenoiden og ha spenning, må du bytte solenoiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63764.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer