Broken Motor Mount Symptomer

En motor mount er en kritisk del av et kjøretøy som holder motoren på plass. Den brukes til å justere motoren i stilling fordi, hvis understellet ikke er isolert fra motoren og overføringen kan kjøretøyet opplever overdreven støy og vibrasjon fordi motoren ikke er i stand til å utføre problemfritt. Festene består av gummi isolator blokker og metallplater som er avgjørende for bilens ytelse. Rallende og vibrasjon

skrangling og vibrasjoner er de mest grunnleggende tegn på en ødelagt motor mount siden dens funksjon hindrer disse symptomene oppstår. Hvis du oppdager en fortsatt rallende eller føler bilen beveger seg og vibrerer mens du kjører, kan det være lurt å se etter andre symptomer på en ødelagt motor mount for å bekrefte at dette er årsaken til problemet.
motor Out of Place

mount kan knuses hvis den gummi skiller seg fra stål. Når dette skjer, gjør at motoren ikke nødvendigvis bryte ut, men i stedet rykk og vendinger under akselerasjon eller mens du bærer tunge byrder. En motor som er ute av sted fra sin opprinnelige posisjon er et annet tegn på en ødelagt motor mount.

Overoppheting

deler som radiator, eksosanlegg kan ledningskontakter og varmeapparat slanger bli overarbeidet dersom en bil har en ødelagt motor mount. Alle disse deler er innbyrdes forbundet med hverandre og plassert i umiddelbar nærhet til fundamentet og motoren. Når festene er brutt, kan disse delene varmes opp lett på grunn av overflødig kontakt med motoren, hindrer bilen knirkefritt. I tilfelle av bakhjulsdrevne biler, kan den ødelagte mount sette nok press på motoren-kjølevifte til enten snap eller slam mot radiatoren. Du kan også høre knirkende lyder når trinser eller drivreimer begynne å utvikle friksjon som følge av deres manglende evne til å bevege seg fritt.
Overflødig Torque

Overdreven dreiemoment er en annen tegn på en ødelagt motor mount, spesielt i forhjulsdrevne biler. Når festene smekk kan motorens bevege seg på en slik måte at den griper inn med gassen eller girstangen. Dette kan føre til lekkasjer i eksosen. Dette skjer vanligvis i området der manifold blir den viktigste eksosrøret, eller røret kan kollapse. Dersom den brutte festet skjer for å være en ende-festet (ved slutten av chassiset, transmisjon eller motor), kan dette også føre til dreiemoment styre som motorens kraft trekker rattet i den ene eller den andre.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63692.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer