Hvordan Reset Koder på en Subaru

Det finnes flere diagnostiske feilkoder (DTC) som kan reise en "check engine" lys på en Subaru. Enhver Subaru produsert i 1996 eller senere har OBDII (on-board diagnose 2) system. Mange deler butikker eller lokale verksteder kan skanne og lese kodene i din Subaru gratis med håp om at du vil kjøpe deler eller har din Subaru reparert der. I dag kan små håndholdte strekkodelesere og viskelær kjøpes (for så lite som $ 40 til $ 50) på mange lokale auto deler butikker (eller online auto deler butikker) for gjør-det-yourselfer. Instruksjoner
en

Finn diagnostisk lenke kontakten (DLC) på din Subaru. Det vil bli plassert under førersiden dashbordet og er i form av en trapes om to inches bred.
2

Plug koden leser /viskelær inn i DLC og vri om tenningsnøkkelen på til nøkkelen -on/engine off posisjon. Koden leser /viskelær kan slås på, drives av batteriet til Subaru.
3

Se på skjermen på koden leser /viskelær. Du vil ha flere alternativer som kan gå opp eller ned ved hjelp av rulleknappen (er) på forsiden av koden leser /viskelær.
4

Bla til «Slett koder" eller "klar koder "og trykk på" Enter "-knappen på kode leser /viskelær. Det kan spørre om du er sikker på at du vil slette. Hvis du ønsker å gjøre dette, gå til "Ja" og trykk "Enter" igjen hvis det er aktuelt. Det vil sende en kommando til datamaskinen, noe som kan ta noen sekunder. Når skjermen viser ordene "kommando sendt," koden (e) bør slettes.
5

Start Subaru og sjekke dashbordet informasjonssenter for å sikre at "check engine" lyset er ut. Slå av Subaru og trekk koden leser /viskelær fra DLC.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63972.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer