Slik feilsøker en 2006 Ford F150

The F-150 er en del av F-serie med full-size pickup lastebiler laget av Ford Motor Company. F-150 skjer for å være den mest populære i serien, outselling alle andre Ford-modeller og har i de senere år (per august 2009) utgjorde halvparten av General Motors overskudd. F-150 er ikke uten sine problemer, imidlertid, og dette inkluderer 2006-modellen. Ulike elektriske problemer samt mekaniske problemer plaget lastebil i 2006. De vanligste problemene var, heldigvis, dekket av en fabrikk tilbakekalling på den aktuelle varen. For å dra nytte av tilbakekallingen, ta F-150 til en autorisert Ford forhandler. Instruksjoner
en

Sjekk din Ford F-150 for Contitrac dekk. Noen Ford F-150s ble utstyrt med Contitrac merke dekk fra fabrikken som ikke var riktig produsert. Som et resultat av dekkene kan funksjonsfeil og svikte for tidlig - forårsaker katastrofal svikt ved lave eller høye hastigheter. Dette elementet kan skiftes ut under en tilbakekalling ved å ringe 704-588-5895.
2

Sjekk din F-150 er brems booster vakuum slangen. Sugeslangen er kjent for å svelle over tid og komme koblet fra bremsen booster. Bremsefunksjon vil bli sterkt begrenset og økt bremsepedalen innsats vil være nødvendig å stoppe kjøretøyet. Dette elementet er dekket av en fabrikk tilbakekalling ved å besøke en Ford forhandler.
3

Sjekk din F-150 for vinduspusser feil. 2006 Ford F-150 var utstyrt med en vinduspusser motor som ikke har en smurt utgående aksel gear. Som et resultat, under operasjon av vindusviskerne, vil utgangsakselen utstyr fraktur og derved forårsake svikt av avstrykeren motor. Dette elementet vil bli betjent gratis av et autorisert Ford forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64089.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer