Slik feilsøker en 2001 Ford Focus

The Focus er en bil produsert av Ford Motor Company. Opprinnelig designet og solgt i Nord-Amerika i 1999, er Focus en kompakt bil. Fokus er nå i sin andre generasjon som i august 2009. Selv om Ford håpet å skape et pålitelig kompakt bil til en rimelig pris, "rimelig" og "pålitelig" normalt ikke bland godt. Som med de fleste Fords, kan 2001 Ford Focus lider av Fords beryktede dårlig utformet servopumpe skivene (som resulterer i "Ford sutre" når du dreier på rattet). På toppen av dette har 2001 Focus sine egne unike problemer som du trenger for å feilsøke. Instruksjoner
en

Sjekk om bilen er utstyrt med en ZETEC motor. Batterikablene kan bli sendt feil, forårsaker kabel isolasjon skade. Dette i sin tur kan føre til at ledninger til kortslutte. Focus kunne unngå å starte, eller det kan ta fyr. Dette er dekket av Fords fabrikk tilbakekalling.
2

Sjekk bilen for uforklarlig nøling i hele turtallsområdet, tap av kraft eller fosser. Filteret i drivstoff-levering modul kan være tett. Du kan ha dette elementet skiftes under fabrikken tilbakekalling for drivstoff-levering modul opp til 10 år fra datoen for det opprinnelige kjøpet.
3

Se etter en klynking støy som kommer bakfra hjul. Dette indikerer de bakre hjullagrene er slitt eller defekt. 2001 Focus lider av en dårlig hjullager design. I stater som bruker salt til de-ice veier, kan saltet seg fast i hjullager segl rase, skade forseglingen. Dette i sin tur fører rusk å sette seg fast i hjullager selv, noe som fører til tidlig slitasje på lagrene. Dette elementet er dekket under Ford-fabrikken tilbakekallingen.
4

Se etter åpenbare feil av vindusviskerne, tilfeldig aktivering eller fiasko for vindusviskere for å aktivere når den slås på. En bryter i plast vindusvisker motor dekselet har sluttet å virke, slik at vindusvisker motor til å mislykkes eller funksjonsfeil. Dette elementet kan være betjent under en fabrikk tilbakekalling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64093.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer