Hvordan sjekke en radiator for lekkasjer

Det er to typer eller komposisjoner av radiatorer funnet i biler i dag: den all-metall radiator, som finnes i biler siden merket ble til, og radiator, som har tatt sin plass for det meste . Den har plastkar på sidene og en kjerne av aluminium. Sidene og kjernen holdes sammen med en krympe-prosess. Det største problemet er at de sprekker lett. Den sprekker som regel dukke opp på toppen plast tank som spenner over to sidetankene. Bruddene møt opp til den ene eller den andre av radiatoren, eller ved pressing på sidene. Du trenger
Kjøleinnretning spenning tester
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på bilen og sørg for at motoren er kald. Fjern radiatorlokket. Fyll radiatoren med så mye vann som mulig. Dette gjør det lettere å pumpe trykk i radiatoren med redusert ledig plass.
2

Fest kjølevæske spenning tester på radiator cap åpningen og vri håndtaket for å stramme den ned slik at det er tett. Pumpe spenning tester og se på trykkmåleren på den. Pumpe den opp til 15 pounds - ingen høyere, siden det kan knekke radiator med mer press
3

Sjekk radiatoren på alle sider og under for lekkasjen.. Hvis ingen lekkasje oppdages, sjekk vannpumpen, alle slanger, inntak manifold, varmeapparatet kjernen belastning på brannmur og frostplugger. Sjekk spjeldhus hvis det er oppvarmet.
4

Sjekk under bilen. Hvis vannet er sett slippe fra fronten bunnen av overføringen, plugger bak fryse mellom motor og girkasse er lekker.
5

Reparasjon etter behov. Pump spenning tester opp en gang etter reparasjon for å bekrefte at det var en god løsning. Hvis det ikke oppdages lekkasje, sjekk radiatorlokket en stygg gummipakning og våren for spenning. Skift ut hvis de er skadet eller defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64020.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer