Slik feilsøker det elektriske systemet i en Cadillac Escalade

The Escalade ikke bare er laget av Cadillac, er det også Cadillac SUV. De top-of-the-line funksjoner overstiger de av andre luksus SUVer med elementer som sete varmere og dekktrykk sensorer. De elektriske egenskapene gjør masse elektriske krav selv når Escalade ikke er i gang. 2004 Cadillac Escalade var et dårlig år for elektriske systemer, men de siste årene har vist forbedringer. Du trenger
sikringstrekker
skrutrekker
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

erstatte en eldre batteri med en anbefalt erstatning hvis du opplever en elektrisk svikt etter hverandre. Være forberedt på å betale mer fordi de billigste batteriene bare ikke har det som trengs for å drive en Escalade.
2

utelukke batteri eller dynamo problemene først hvis du har en start problem. Hvis de teste ok, kan du ha et problem forrett. Bruk et ohmmeter å undersøke resistensen lesning av magnetspolen. Bytt ut magnetventilen forsamlingen med høy eller lav motstand lesing. En lesning over 1,3 ohm kan bety en pause i den svingete kontinuitet. Hvis avlesningen er under 0,8 ohm, har du sannsynligvis en kortslutning i svingete krets.
3

vurdere å sjekke din hodelykt ledninger hvis lamper flimrer eller forbli avslått. Årsaken kan være en elektrisk overbelastning. Overbelastning kan også forårsake problemer med vindusviskerne også. Men hvis is eller snø eksisterer, klart fra frontruten først og deretter prøve dine vindusviskere.
4

Erkjenne at de trådforbindelser av en Cadillac Escalade bruke en kombinasjon av effektbrytere, sikringer og fusible termiske lenker å redusere sjansen for brann. Åpne panelet sikringen blokk på førerens slutten av dashbordet eller underhood sikring /relé sentrum nær bremsevæske reservoaret i slutten av motorrommet. Hvis du oppdager en ødelagt eller smeltet sølv bandet inne i en sikring, fjerner du sikringen med en sikring kjøkkenvifte og erstatte den med en med samme strømstyrke.
5

Innse at elektriske systemet feilsøking noen ganger ligger i kodene i kontrolleren. Begynne å søke etter lagrede feilkoder. Hvis testingen avslører et ledningsnett problem, kan en kabling skjematisk hjelpe deg å reparere det. Fjern eventuelle feilkoder slik at de ikke tilbakestilles.
6

Sjekk om spenningen liftgate nekter å låse opp fra bilen fjernkontrollen eller overhead konsollen bryteren. Hvis du har dette problemet med en 2007 Escalade, har du et software problem som krever omprogrammering av TIS Remote.
7

Få hjelp fra en sertifisert mekaniker hvis SUV utstillinger drivverket problemer. Den elektronisk styrte girkasse og elektronisk gasskontroll gir stor hestekrefter som bare kan utføres av en mekaniker med riktig kunnskap og verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63769.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer