Tegn på Bad Coil Springs og støtdempere

Bad kjøretøy spiralfjærer og sjokk negativt påvirke bilens stabilitet og kan forårsake en rekke driving-relaterte symptomer. Designet for å stabilisere og forsterke bilens chassis, spiralfjærer og sjokk er kritiske komponenter i bilens fjæring. Overdreven Vehicle Sagging

Coil fjærer og dempere støtte et bilens ramme, da støtdempere og fjærer går dårlig, begynner et kjøretøy å synke og /eller tilt overdrevet
Unormal Tire. Bruk

I tillegg til å stabilisere et bilens ramme, spiralfjærer og sjokk bidra til å holde bilens dekk plantet godt på bakken på de riktige vinkler. Bad spiralfjærer og sjokk kan tillate Dekk blir forskjøvet og /eller spore unormalt, som begge kan føre til unormal dekkslitasje.
Overdreven Noise

For det meste, spiralfjærer og sjokk produserer svært lite eller ingen støy. Støyende spiralfjærer og sjokk, spesielt når et kjøretøy er drevet over store humper og /eller rundt trange hjørner, er ofte et tegn på at de trenger å bli erstattet.
Overdreven Vehicle Bounce

Et kjøretøy som viser overdreven sprett, eller opp og ned bevegelse, spesielt når blir drevet eller grov eller ujevnt terreng, er vanligvis et tegn på dårlige spiralfjærer og /eller støt.
Overdreven Vehicle Sway

Coil fjærer og dempere jobbe sammen for å holde et kjøretøy sentrert og stabilisert når du går rundt trange hjørner. Men dårlige spiralfjærer og sjokk ofte mister disse stabiliserende evner, noe som kan føre til et redskap for å svaie for mye.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64011.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer