Feilsøking Ford Explorer startproblemer

Finne hvorfor Ford Explorer starter ikke vil være mye enklere hvis du følger en systematisk tilnærming. For eksempel merke til når eller hvordan problemet oppstår: Skjer det når motoren er kald eller varm? Kan du høre motoren snu? Er starteren snu eller bare lage en klikkelyd? Nedenfor er noen typiske startproblem forhold og mulige systemer og komponenter involvert. Motoren Svikter Fire Opp

Start alltid med det åpenbare. Kontroller at du har drivstoff på tanken, kanskje bensinmåler har sluttet å virke. Etter det, slår på frontlyktene. De bør være lyse, en rask og enkel måte å sjekke for batteristrøm.

Så se etter defekte komponenter i drivstoff og tenning systemer. Hvis du ikke har endret det de siste 12 månedene eller så, kan det hende at drivstoff filteret er tilstoppet, hindrer flyten av gass, etter lang tids bruk, kan det hende at bensinpumpen har sviktet også. Undersøke tenningssystemet;. Look for ødelagte, løs eller frakoblet tennplugg ledninger eller en mislykket tennspolen

Sjekk timingen kjeden. En utslitt eller defekt kjeden vil mislykkes i å synkronisere sylindere og ventiler, noe som gjør at motoren ikke klarer å betjene. Til slutt, sjekk sylinder komprimering.
Motoren ikke starter når det er kaldt
p Hvis motoren din ser ut til å gi deg problemer bare når det er kaldt, er det noen spesielle komponenter for å se på . Ved hjelp av et voltmeter, sjekk for batteristrøm. Pass på at det kommer bensin injeksjoner og drivstoffilter ikke er tett. Sjekk også tilstanden og gapet av tennplugger - rengjør og kalibrere pluggene om nødvendig. Deretter feilsøke kjølevæske temperatur sensor og motorstyring.
Motoren ikke starter når den er varm
p Hvis den starter systemet bare gir deg problemer når motoren er varmt. sjekk dieselfilter og sørge for at bensininnsprøytning systemet mottar drivstoff. I sjeldne tilfeller kan drivstoffsystemet opplever damplås. Dette er forårsaket av varme fra motoren overføres til brensel og skape bobler. Du vil legge merke til motoren stanser, mangler kraft eller det er vanskelig å starte eller ikke starter i det hele tatt. Inspisere fôr og returlinjer og se om noen er rørende en varm motor del.
Starter Motor Opererer

Noen ganger vil startmotoren fungere, men motoren vil ikke snu. Problemet kan være i startmotoren selv. Det vanligste problemet er en slitt eller ødelagt Starttannhjulaksel eller stasjonen plate. Fjerne motoren for inspeksjon.
Starter motoren ikke sveiv motoren

Kanskje startmotoren selv ikke slår. Kontroller at batteripolene er stramme og rene. Deretter sjekker batteristrømmen. Når du forsøker å starte motoren, må giret står i Park (P) eller nøytral (N). Sjekk også startkrets for ødelagte, løse eller frakoblet ledninger og kabler fra batteriet til starteren solenoid, tenningslåsen og startmotoren.

Deretter kontrollerer komponenter i start-system som magnetventil, tenningslåsen og startmotoren. Det er mulig pinjongen på motoren sitter fast. Fjern startmotoren. Til slutt, sjekk Transmission Range (TR) sensor. Sensoren kan trenge justering eller utskifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64084.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer