Feilsøking av en Jeep Cherokee AC

En air condition-systemet inneholder mange seksjoner. Den starter på kompressoren som komprimerer Freon til en temperatur varmere enn atmosfæren og presser den gjennom kondensatoren, noe som frigjør varmen til atmosfæren. Fra kondensatoren, beveges Freon gjennom tørkeren som inneholder et tørkemiddel som fjerner eventuell fuktighet i systemet. Fra tørkeren Freon strømmer gjennom en H-blokken, som er lik en åpning rør i funksjon, hvor den blir flytende freon inn i en fin dusj eller damp. Dette damp eller spray beveger seg gjennom fordamperen og absorberer varme i hytta og går tilbake til kompressoren. Du trenger Nike Air condition målere
flaske 134 kjølemediet
Air condition reclaimere
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller sikker på at den interne air condition vifte fungerer på alle hastigheter. Hvis ikke, må viftemotor og viftemotor motstander kontrolleres. Sjekk for strøm til viftemotor. Hvis viftemotoren ikke har strøm, sjekk sikringene, og hvis de er gode, må du kontrollere at det er strøm til viftemotor motstander. Hvis det er strøm til motstander, er motstander dårlig, hvis ikke, er bryteren dårlig
2

Sjekk om kompressoren tennes når bryteren aktiveres.. Dersom kompressoren tennes, føle den største av de to linjer av kompressoren. Den store linje er den lave siden for lavtrykksiden (sugesiden) som returnerer Freon til kompressoren. Det bærer normalt 30 til 60 kg. av press. Linjen skal være kaldt. Hvis det er, så er det et problem med den elektriske motoren kontrollere dørene under dashbordet. Ta ut hanskerommet insert, drive klimaanlegget og flytt kulen som styrer plasseringen av luft og varsel som motoren ikke bevege spaken til å operere døren og bytte motoren. Hvis linjen er ikke kaldt, koble opp air condition målere.
3

Hook opp den røde (høy side) linjen til ventilen på den lille linjen og den blå eller lave siden til den store linjen. Kontroller at bryterne på målere er i off position.The liten linje fra kompressoren som går til kondensatoren og deretter til brannmur er den høye siden slangen. Denne linjen inneholder 200-350 kg. av press. Alltid være forsiktig med denne linjen. Hvis en flaske Freon ble koblet til denne linjen og linjen åpnet flasken, kan det eksplodere siden flasken har mye mindre press enn linjen.
4

Se på målere. De bør lese 29-30 kg. på den lave side og 150 i det minste på den høye siden (med avslått motor). Hvis de er lavere og kompressoren kom ikke, så er det underladet og trenger Freon å lage den lave siden bryteren kommer på og aktivere kompressoren. Starte bilen og slå AC på. Åpne den lave siden bare ventilen og la ansvaret for å bygge til 30 kg. på den lave siden og 150 kg. på den høye siden. Lytt etter klikket på den lave siden for å slå på kompressoren. Steng ventilen av hvis kompressoren ikke kommer på. Slå av motoren. Roter kompressoren clutch være hånd for å se om den er løs nok, og sjekke ledningsforbinderen på kompressoren.
5

Start motoren og nøye kontrollere for spenning på kompressoren. Hvis det er ingen spenning, sjekk sikringene i stafetten boksen under panseret og stafetter. Hvis det er strøm til kompressoren clutch, da kompressoren er dårlig.
6

Sjekk målere med motoren i gang og AC på nå at systemet er ladet og se om det er kaldt. Hvis det er, se etter en lekkasje i systemet med en lekkasje detektor. Hvis det ikke er kaldt, merker måleren avlesninger. Hvis den lave side er høy og den høye siden er også høy, blir H-blokken koblet og må skiftes. Hvis den lave siden er lav og høy side er lavt og beveger seg ikke eller knapt beveger seg når kompressoren kommer på, er kompressoren dårlig. Hvis kompressoren gjør mye støy eller clutchen vil ikke engasjere seg skikkelig, det krever også en kompressor. Hvis den høye siden er svært høy og lav side normal eller lav, er kondensatoren koblet opp og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63892.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer