Hvordan sjekke BMW E39 oksygen sensorer

The BMW E39 var grunnlag av 5-serien. Den ble produsert i 1995 og introdusert til USA i 1997, som kjører sin ansiennitet før 2004 da BMW E60/E61 lyktes det. Dual manifolder fra motoren og to omformere presenterer fire oksygen sensorer i E39 sitt eksossystem. De to foran sensorer overvåker brukt brensel til luft ratio og de to bakre sensorer overvåker utslippene innlegget katalysator. De overfører data via voltssignaler til datamaskinen i motoren. Hvis det er en uregelmessighet i data, vil datamaskinen utløse Indikatoren og "check engine" lys. Du trenger
OBD II kode leser /scanner
Kode guide
Vis flere instruksjoner
en

Finn diagnostisk lenke kontakt (DLC) til BMW E39 . Det ligger under førersiden dashbordet i nærheten av rattet innlegget.
2

Plugg OBD II kode leseren inn i DLC.
3

Slå tenningen Nøkkelen til tasten på /av motoren posisjon. Dette er to klikk frem i tenningen som gjør at de elektriske komponentene, men aktiveres ikke av motoren.
4

Les menyen styret av koden leseren. Bruk rulleknappene på forsiden av koden leseren til å manøvrere gjennom menyvalgene. Velg "Read Codes" valg og trykk "Enter"-knappen. Dette alternativet vil ta et minutt å sende kommandoen datamaskinen av motoren. Når den har kommunisert og oppdaget status for den diagnostiske problemer koden (DTC), vil det vise den universelle koden med en kort beskrivelse på skjermen av koden leseren.
5

Sammenligne informasjonen på kode for å bestemme oksygen sensor eller sensorer som har unnlatt å koden guide (følger med strekkodeleser). Den korte beskrivelsen på menyen av koden leser (avhengig av den enkelte kode leser) kan også angi hvilken sensor har feilet eller oppdaget et problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64003.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer