Hva vil en bil Diagnostic fortelle deg?

Utføre en bil diagnostisk kan avsløre en rekke problemer knyttet til overføring, oljetank, bensintank, eksosanlegg og andre deler på kjøretøyet. Moderne biler er designet med datamaskin-prosessorer, microchips og sensorer kan knyttes til en bil diagnostisk datamaskin scan for å finne ut nøyaktig hvor problemet finnes. Skanninger er utført på en forhandler eller ved garasjen av sertifisert mekaniker. Noen skanninger kan utføres hjemme ved hjelp av en håndholdt skanning enhet. Historie

Ifølge popularmechanics.com, i 1996 EPA mandat at datamaskinen grensesnittet av alle biler som selges i USA måtte møte On-Board Diagnostics, versjon II (OBD II) standard. Dette betydde at ettermarkedet verksteder ville være i stand til å diagnostisere et problem i bilen ved hjelp av bare ett sett med verktøy og kjøre en enkel skanning av datamaskinen. Dette er nå kjent som bilen diagnostisk test, prosessen innebærer å produsere en fullstendig rapport med et sett med koder som gjelder for forskjellige problemer
Effekter

Bilen diagnostiske. kan fortelle deg følgende om bilen: tenning timing problemer, grad av opphoping i forbrenningsmotor, drivstoff injektor ytelse, enten tennspolene er avfyring, motor turtallet, luft og kjølevæske temperatur, veivaksel og kamaksel posisjon og gassen åpningen. Etter at bilen diagnostiske er utført, vil datamaskinen tagge hvert datapunkt for å avdekke hva som må rettes opp og lagrer denne koden slik at teknikeren kan se i et bestemt område for problemet.

Vanlig Diagnostic Codes

Ifølge Car2Pro.com, kan OBD II diagnostiske feilkoder variere fra P0100 til P1899. Hver bokstav og tall i koden representerer en annen del av kjøretøyet. Den første bokstaven er ofte en "P", som er knyttet til drivverket. Hvis det er en "B", det vil forholde seg til kroppen, vedrører en "C" til understellet og en "U" er udefinert.

Tallet null i den andre plassholder er en generell kode som deles av alle produsenter, men noen produsenter bruker en bestemt kode her så nummer 1 kan vises. Den tredje plassholder bestemmer arealet av problemet. A 1 betyr at det er et drivstoff eller luft problem, 2 betyr at det er noe galt med injektoren krets; 3 betyr at det er en tenning problem eller motoren er misfiring, 4 betyr at det er en tube problem, 5 betyr at det er et kjøretøy hastighet eller tomgangsregulering problem, 6 betyr at det er en datamaskin eller utgang krets problem, 7 eller 8 betyr at det er en overføring problem. Den fjerde og femte siffer av datamaskinen diagnostisk rapport videre identifisere hvilket system som fungerer, sifrene som vises her varierer etter type kjøretøy, så mekanikeren kjører testen må kanskje kontakte forhandleren eller gjøre noen undersøkelser på hva resten av koden betyr.
Kostnader

Prisen på en gjennomsnittlig bil diagnostisk kan variere fra $ 20 til $ 400 avhengig av type skanner som brukes og merke og modell av kjøretøyet , ifølge popularmechanics.com. Consumer strekkodelesere er tilgjengelige, men disse bare gi begrenset informasjon om kilden til problemet.
Fordeler

Utføre en bil diagnostisk test ved hjelp av en automatisk skanning verktøyet kan spare mekanikeren mye tid Feilsøkingsprosessen og også spare bileieren penger fordi de ikke trenger å betale for en komplett mekanisk sjekk på deres lokale verksted. Når "Check Engine" light vises i dashbordet, har bileieren ingen anelse om hva som kan være årsaken til problemet. Kjøre en datastyrt bil diagnostisk sjekk kan markere problemet slik at mekanikeren kan fikse bare hva som må fikses. De fleste bil diagnostikk kan utføres på under en time.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64029.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer