Fuel Pump feilsøking

Det er to typer av drivstoffpumper, mekanisk og elektrisk. Elektriske pumper er videre delt inn i fire typer: stempelet, pessar, belger og impeller. En drivstoffpumpe trekker opp drivstoff gjennom et inntak ventil og deretter skyver det ut til forgasseren. Inne i pumpen er et fleksibelt diafragma, som er tvunget i en retning av det som kalles binding for å skape det nødvendige sug, mens samtidig en fjær er komprimert under mellomgulvet. Når trekkstengene slapper fjæren presser membranen i den motsatte retning, og drivstoffet er skjøvet ut av bensinpumpen. Vapor Lock

Det største problemet som oppstår med mekaniske drivstoffpumper er damplås. Når en bil motoren er slått av, holder trykket våren i bensinpumpen trykket i ledningen mellom pumpe og forgasser. Varmen som ville ha blitt spres av radiatoren kommer inn i motorrommet fordi den har sluttet sirkulerende kjølemiddel. Denne varmen utvider gassen i linje mellom drivstoffpumpen og forgasseren. Når det ekspanderende bensin forsøker å komme tilbake i bensinpumpen, er det blokkert av uttaket ventilen. Trykket holder bygge, skyve nålen ventilen åpne, fylle flottørskål til trengsel og flom motoren. En blø hull i bensinpumpen vil spre trykket. Dette hullet kan installeres på hver pumpe ventil eller pumpehuset.
Beyond Vapor Lock
p Hvis motoren ikke vil starte og damplås er ikke årsaken, deretter drivstoffpumpen må testes for å finne årsaken til feilen. Installer en trykkmåler i forgasserinntaket montering. Med motoren opererer på tomgang, indikerte drivstoffpumpen press på måleren bør tilsvare produsentens spesifikasjoner. Mangelfull drivstoffpumpeikon flyt kan være forårsaket av en begrenset drivstoffslangen eller filter. Sjekk disse, og hvis de er i stand, bytt deretter drivstoffpumpen.
Selg Electric Fuel Pumper
p Hvis motoren ikke starter på en bil med en elektrisk drivstoffpumpe, det er mange punkter på den elektriske drivstoffpumpeikon krets for å sjekke før avgjøre om drivstoffpumpen må skiftes. Først plasserer en drivstoffpumpeikon trykk-og-flow tester på forgasserinntaket montering og løsne klemmen på bensinslangen koblet til den kalibrerte flaske. Mens motoren går, kontrollerer brennstoff strømme inn i flasken. Hvis det er drivstoff strømme inn i flasken, sier Don Knowles i sin bok "Automotive Fuel, smøring og kjøling Systems", deretter drivstoffpumpen er ikke problemet. Hvis det ikke er strøm, sjekk for strøm på ledning koblet fra treghet bryter med 12V test lys. Hvis testen viser ingen makt, så enten starteren relé, sikring link, treghet bryter eller koble ledninger er defekte.
P Hvis strømmen er tilgjengelig på treghet bryteren, og koble ledningene kontakten på bensinpumpen og koble et ohmmeter fra jordledningen til et første på kjøretøykarosseriet. En lav avlesning indikerer at jordledningen er akseptabelt. Deretter kobler du en jumper wire fra batteriet positive terminalen til drivstoffpumpen terminal som er koblet til treghet bryteren. Hvis drivstoffpumpen unnlater å kjøre, er pumpen defekt og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64117.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer