Hva er årsakene til mørke Transmission Fluid?

Mørk overføring væske er den ledende årsak til automatgir fiasko fordi det er den mest vanskelige å få øye på. Det kan være tegn på at viskositeten av væsken er å bryte ned som vanskeligheter med giring og dårlig akselerasjon, men den eneste sikre måte å finne ut, er å kontrollere væske i seg selv. En observant sjåfør kan ta problemet i tide før noen alvorlig skade på overføring har blitt forårsaket, men vanligvis når den mørke væsken har blitt oppdaget, signaliserer det en mye større og dyrere problem. Rusk i Transmission Fluid

rester og andre partikler som slites ut av friksjon plater og andre deler inne i overføring kan påvirke overføring væske hvis de ikke er skikkelig filtrert. Alle biler har en slags filtreringssystem som arbeider for å eliminere dette oppbygging av rusk, selv om noen gjør en bedre jobb enn andre. Mørk overføring væske kan være et resultat av for mye rusk bygget opp i væsken, som har økt sin slitasje og signaler det er på tide å endre væske og filteret på plass innen overføring selv.
Heat

Automatiske girkasser er stadig i drift mens kjøretøyet er i gang, og derfor har de produserer mye varme. Eventuelle feil i overføringen for eksempel et tett filter, kan slitt utstyr eller kort i de hydrauliske kretser føre til at temperaturen inne automatgir å stige. Overføring væske er opprettet for å håndtere normale temperaturer på 200 grader C, men når temperaturen begynner stiger utover det, kan sammenbrudd oppstå svært raskt.
Fluid Breakdown
< p> Automatisk overføring væske har tilsetningsstoffer rettet for å opprettholde oksidasjon nivåer innenfor væske og opprettholde sin viskositet. Når kjøretøyet er tillatt å operere hundretusener av miles på samme overføring væske, vil det begynne å brytes ned og mister sine smøreegenskaper. Mørk væske i dette tilfelle forårsakes av den fullstendig svikt i fluidet og vanligvis er ledsaget av fullstendig automatgir sammenbrudd. Girolje bør ideelt sett byttes hver 24 000 til 26 000 miles, eller en gang hvert år dersom bilen brukes til bærende eller tauing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63661.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer