Slik feilsøker en 1999 Cadillac STS

The Cadillac STS er en mellomstor touring sedan. Den " STS " står for " Sevilla Touring Sedan ", som bilen var etterfølgeren til Cadillac Seville . STS ble introdusert i 2005 , fornyet i 2006 og så igjen i 2008 . Mens det er ikke mange feil med STS , er det noen vanlige problemer og klager. Du må prøve å løse problemene og ta bilen til forhandleren for å få dem fikset. Instruksjoner
en

Sjekk de elektriske vinduene til pålitelighet . En kortslutning kan utvikle seg i kraft vindu regulator på grunn av feil ledninger . Dette er ikke en del av en tilbakekalling , men noen STS eiere har klaget over feil strøm vinduer på førersiden inngangsdør .
2

Sjekk dine tennplugger , eller få dem sjekket av en erfaren mekaniker . Det har vært rapporter om foulet tennplugger og defekte plugger forårsaker en kortslutning i pluggen ledninger og kortslutter distributøren. Dette elementet må sjekkes og skiftes om nødvendig . Siden et potensielt problem kan være uriktig drivstoff blanding eller feil gapende av pluggene , bør en erfaren mekaniker inspisere alle disse områdene ( tennplugger, plugg ledninger og distributør ) .
3

Ha opprinnelige dynamo sjekket av en erfaren mekaniker eller service under en tilbakekalling utstedt av Cadillac . Fabrikkmontert dynamoer kan kortslutte forårsake en elektrisk brann i motorrommet . Generatoren vil bli erstattet uten omkostninger av Cadillac .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64097.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer